Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Autovarusteet

Peruutuskamera henkilöautot

Voimme asentaa useaan autoon alkuperäistä vastaavan peruutuskamerasarjan, näkymään auton omasta näytöstä. Kameroita löytyy myös mallikohtaisia integroituna rekisterikilven valoon tai tavaratilan avauskahvaan. Käytämme näihin Ampiren tuotteita.

Jos autoon ei ole mahdollista asentaa integroitua kameraa, voimme asentaa erillisen näytön, navigaattorin tai taustapeilin, jossa on kameranäyttö. Voimme myös vaihtaa soittimen näytölliseen 2-din multimediasoittimeen.

Peruutuskamerat hyötyajoneuvot

Hyötyajoneuvoissa peruutuskamera on lähes vättämätön varuste. Meiltä löytyy useaan automalliin mallikohtainen kamera, joka istuu autoon, kuin tehtaalta asennettu. Voimme asentaa kuvan näkymään auton oman soittimen näytössä, tai asentaa erillinen näyttö, navigaattori tai taustapeili, jossa on kameranäyttö. Voimme myös vaihtaa soittimen näytölliseen multimediasoittimeen.

Parkkitutkat

Voimme asentaa autoosi parkkitutkan eteen ja taakse. puskureihin asennetaan neljä sensoria, jotka maalaamme auton korin väriin. Tutka aktivoituu peruutusvaihteen kytkennästä ja etu-tutkan saa lisäksi napista päälle koska vain. tutka ilmaisee esteen piippauksella, joka tihenee esteen lähestyessä. Lisäksi voidaan asentaa led-näyttö, jossa ledin väri ilmaisee esteen etäisyyden. Käytämme laadukkaita Metan parkkitutkia, takuu 3 vuotta.

Joihinkin VAG-autoihin voimme myös asentaa alkuperäisen retrofit parkkitutkajärjstelmän.

Hälyttimet

Autohälyttimet myydään vain asennettuna. Hälyttimiin myönnämme 2 vuoden täystakuun. Vanhempiin autoihin voidaan liittää keskuslukon ohjaus hälyttimen kauko-ohjaimeen tai hälytintä ohjataan auton om alla kaukosäätimellä. Uudemmissa autoissa käytetään auton data- väylään kytkettävää hälytintä. Hälytin saa sieltä kaikki tarvittavat tiedot avoimista ovista ja ikkunoista, konepellistä ja tavaratilasta sekä sytytysvirasta ym.

Käytämme hälyttiminä Cobran malleja.

Hinnat alkaen 500€ asennettuna.

Satelliittipaikannus / ajoseuranta

Pieni, minuuteissa kaikkiin erilaisiin ajoneuvoihin, veneisiin ja liikkuviin ajolaitteisiin helposti asennettava Meta Trak GPS-GSM Telematic System laitteessa on kaikki hienoudet. Siinä on uusi eCall kolarihälytys, ryöstö- tai avuntarvehälytys, myös varkaus- ja murtohälytys sekä sabotaasi tai liikehälytys. Laitteen sisäänrakennettu G-liiketunnistin ja Gyro-tunnistin sekä GPS-GSM paikannuslaite pelastaa ihmishenkiä kolaritilanteessa, turvaa kuljettajan, matkustajat ja ajoneuvon. Meta Trak -laitteessa on täydellinen Fleet Management ajoneuvojen raportointi- sekä hallinta- ja työaikajärjestelmä, ajopäiväkirja ja matkalaskuraportointi sekä todella paljon muita hienoja toimintoja jotka helpottaa ja turvaa elämääsi. Kaikki hienoudet yhdessä samassa edullisessa laitteessa.