Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Maahantuomme Gladen ja Mosconi autohifi-tuotteita Saksasta. Gladen on Saksalainen tuotemerkki, jonka Hemming Gladen perusti vuonna 1997. Tarkoituksena tehdä äänenlaadultaan parasta autohifiä. Gladenin tuotemerkin alta löytyy kaiuttimet, vahvistimet ja asennustarvikkeet. Mosconi on puolestaan Italialainen tuotemerkki, jonka takana on Ivan Mosconi. Mosconi on perustettu vuonna 2008 yhdessä Hemming Gladenin kanssa. Näiden kahden valmistajan yhteistyöllä syntyy upeita tuotteita laadukkaan autohifin huipulta.

Tällä sivulla esittelemme uutuuksia ja testituloksia ym.

Gladen ja Mosconi tuotteita voit ostaa suoraan verkkokaupastamme tai myymälästämme.

Gladen mosconi uutiset

Gladen Pico 8|12 on suunniteltu niin pieneksi kuin täydellisen audiojärjestelmän vain suinkin voi. Se tarjoaa sisääntulosignaalien erinomaisen kontrolloinnin ja sisältää universaalin liittymän alkuperäisten ohjelmalähteiden liittämiseksi. Laitteessa on sisäänmeno puolella 3×9-kaistainen parametrinen taajuuskorjain , viive- ja tasonsäädöt ja lisäksi joustava mikseri signaalin ohjaukseen.

Ulostulopuolella on 6 x 30 kaistainen tai 4x30 + 2 x 15 kaistainen parametrinen taajuuskorjain, nopeat PWM-piirit prosessoivat suoraan 96kHz/24-bit resoluutiota. 12 DSP-kanavaa ohjaa kahdeksaa G/H-luokan vahvistinkanavaa. Laite on ensimmäinen Mosconi Gladen -tuote joka toimii suoraan Gladen Aures -mittausjärjestelmän kanssa, joten integrointi on helpompaa kuin koskaan. Toimintoihin kuuluu automaattinen DSP-asetusten teko ja keskikanavan ohjaus, sekä miksaus, summaus ja erikoisalgoritmivaihtoehdot.

Mosconi DSP prosessorien lippulaiva Mos8to12 palkittiin EISA-palkinnolla, parhaana autohifi tuotteena 2016-2017.