Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SK-Autosound Oy - Täyden palvelun autohifiliike

Autohifiä "avaimet käteen" takuutyönä. Myymälästä tuotteet heti mukaan, asiantuntevalla palvelulla. Verkkokaupasta autohifiä 24/7 nopealla toimituksella.

Asennuspalveluumme voit tehdä tiedustelun ja ajanvarauksen sähköpostilla, yhteyslomakkeella tai puhelimitse.

010 29 22 800

info@sk-autosound.fi

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Voit myös tulla käymään, olemme avoinna arkisin klo 9-17. 11.30 - 12.00 pidämme lounastaukoa.

Automaahatuojat ja jälleenmyyjät ympäri Suomen, luottavat myös ammattitaitoomme. Erikoisosaamistamme onkin juuri uusien autojen äänentoisto ja multimedia.

Jos et ole tyytyväinen uuden autosi äänentoistoon, meiltä löytyy siihen ratkaisu. Meiltä saat moneen autoon valmiiksi mietityt äänentoistopaketit. Olemme erikoistuneet Saksalaisten autojen multimedia- ja hifijärjestelmiin, toki teemme myös muiden autojen järjestelmiä.

Kun olet hakemassa laadukkaita autohifi- tai automultimedia-laitteita, käy tutustumassa koko ajan laajenevaan verkkokauppaamme.

Dension Compact BT yleismalli bluetoothsarja

Dension_Combmact_BT.png&width=280&height=500
Dension Combact BT on yleismallin yksinkertainen bluetooth sarja, autoihin, joihin ei muuten saa asennettua hands free sarjaa ja bt-audio toimintoa.
Tämä laite kytketään vain virtoihin ja ulostulo ääni soittimen aux-liitäntään tai laitteen sisäisellä FM-modulaattorilla auton radion taajuuden kautta..
Hinta: 159.00 €

MB audiojatkokaapeli Comand soittimeen

ahextcmb1.jpg&width=280&height=500
AH-EXTC-MB1 kaapeli mahdollistaa MB W211 alkuperäisen Command -navisoittimen vaihtamisen jälkiasennussoittimeen. Kaapeli vastaa täysin OEM-laatua.
Kaapeli kytketään tavaratilan vasemmalla puolella olevaan keskusyksikköön.
Asennuksessa tarvitaan soittimen taakse rattikaukosäädinadapteri tai mallikohtainen..

Tuote: AH-EXTC-MB1

Hinta: 99.90 €