Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SK-Autosound Oy - Täyden palvelun autohifiliike

Autohifiä "avaimet käteen" takuutyönä. Myymälästä tuotteet heti mukaan, asiantuntevalla palvelulla. Verkkokaupasta autohifiä 24/7 nopealla toimituksella.

Asennuspalveluumme voit tehdä tiedustelun ja ajanvarauksen sähköpostilla, yhteyslomakkeella tai puhelimitse.

010 29 22 800

info@sk-autosound.fi

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Voit myös tulla käymään, olemme avoinna arkisin klo 9-17. 11.30 - 12.00 pidämme lounastaukoa.

Automaahatuojat ja jälleenmyyjät ympäri Suomen, luottavat myös ammattitaitoomme. Erikoisosaamistamme onkin juuri uusien autojen äänentoisto ja multimedia.

Jos et ole tyytyväinen uuden autosi äänentoistoon, meiltä löytyy siihen ratkaisu. Meiltä saat moneen autoon valmiiksi mietityt äänentoistopaketit. Olemme erikoistuneet Saksalaisten autojen multimedia- ja hifijärjestelmiin, toki teemme myös muiden autojen järjestelmiä.

Kun olet hakemassa laadukkaita autohifi- tai automultimedia-laitteita, käy tutustumassa koko ajan laajenevaan verkkokauppaamme.

Xtrons MOST-sovite Mercedes ML / GL / R sekä Porsche - vahvistimeen

fobb02-300.jpg&width=280&height=500
XTRONS-optisen kuidun dekooderi Mercedes-Benz ML, GL ja R -sarjaan, sekä Porsche Boxter, Cayenne, Cayman, 911.
* Tämä sovitin on plug and play -sovitin, jota tarvitaan ajoneuvoissa, joissa on alkuperäinen COMAND APS NTG (Most Bus Based Systems) 2 tai COMAND APS NTG 2.5 -järjestelmä, ja se tarjoaa korkealaatuisen..

Tuote: FOBB02

Hinta: 129.00 €

Retrosound R-65N 6,5" 2-kanavainen koaksiaalikaiutin

RETROSOUND-R-65N.JPG&width=280&height=500
Tämä on uusi kaksikanavainen DVC versio 6,5" koaksiaali kaiuttimesta. Tämä kaiutin on erinomainen valinta autoihin, joissa on alunperin yksi keskikaiutin takapenkin alueella (Impalat yms.) Voit kytkeä tähän soittimen molemmat kanavat. Kaiuttimen mukana ei tule ritilää. Neodymi magneetin ansiosta rakenne..

Tuote: R65N

Hinta: 89.00 €