Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SK-Autosound Oy - Täyden palvelun autohifiliike

Autohifiä "avaimet käteen" takuutyönä. Myymälästä tuotteet heti mukaan, asiantuntevalla palvelulla. Verkkokaupasta autohifiä 24/7 nopealla toimituksella.

Asennuspalveluumme voit tehdä tiedustelun ja ajanvarauksen sähköpostilla, yhteyslomakkeella tai puhelimitse.

010 29 22 800

info@sk-autosound.fi

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Voit myös tulla käymään, olemme avoinna arkisin klo 9-17. 11.30 - 12.00 pidämme lounastaukoa.

Automaahatuojat ja jälleenmyyjät ympäri Suomen, luottavat myös ammattitaitoomme. Erikoisosaamistamme onkin juuri uusien autojen äänentoisto ja multimedia.

Jos et ole tyytyväinen uuden autosi äänentoistoon, meiltä löytyy siihen ratkaisu. Meiltä saat moneen autoon valmiiksi mietityt äänentoistopaketit. Olemme erikoistuneet Saksalaisten autojen multimedia- ja hifijärjestelmiin, toki teemme myös muiden autojen järjestelmiä.

Kun olet hakemassa laadukkaita autohifi- tai automultimedia-laitteita, käy tutustumassa koko ajan laajenevaan verkkokauppaamme.

Mosconi Gladen One 1000.1D mono vahvistin

MosconiONE10001D.jpg&width=280&height=500
Mosconi D-luokan subbarivahvistinHUOM! Uusittu malli 2019! tehokkaampi DC-DC muunnin.

Suositeltava vahvistin autojen alkuperäisten soittimien kanssa. High Level sisäänmeno, automaattiherätteellä. Termostaattiohjattu puhallinjäähdytys.
Saatavana myös 24 Voltin versiona!

Teho:

600..

Tuote: MosONE1000.1D

Hinta: 549.00 €

Saphe Drive liikenne- ja ylinopeuskamera-hälytin

saphe_drive_3.jpg&width=280&height=500
Saphe Drive nopeus- ja liikennevalvontahälytin varoittaa sinua tieosuuden vaaranpaikoista ja voi näin auttaa säästämään henkiä.
Voit helposti nappia painamalla ilmoittaa vaaranpaikasta ja näin autat muita tielläliikkujia raportoimalla kolaripaikan tai muun vaaran GPS-sijainnin kautta. Voit ajotapaasi..

Tuote: SAPHE_Drive

Hinta: 99.00 €