Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

SK-Autosound Oy - Täyden palvelun autohifiliike

Autohifiä "avaimet käteen" takuutyönä. Myymälästä tuotteet heti mukaan, asiantuntevalla palvelulla. Verkkokaupasta autohifiä 24/7 nopealla toimituksella.

Asennuspalveluumme voit tehdä tiedustelun ja ajanvarauksen sähköpostilla, yhteyslomakkeella tai puhelimitse.

010 29 22 800

info@sk-autosound.fi

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Voit myös tulla käymään, olemme avoinna arkisin klo 9-17. 11.30 - 12.00 pidämme lounastaukoa.

Automaahatuojat ja jälleenmyyjät ympäri Suomen, luottavat myös ammattitaitoomme. Erikoisosaamistamme onkin juuri uusien autojen äänentoisto ja multimedia.

Jos et ole tyytyväinen uuden autosi äänentoistoon, meiltä löytyy siihen ratkaisu. Meiltä saat moneen autoon valmiiksi mietityt äänentoistopaketit. Olemme erikoistuneet Saksalaisten autojen multimedia- ja hifijärjestelmiin, toki teemme myös muiden autojen järjestelmiä.

Kun olet hakemassa laadukkaita autohifi- tai automultimedia-laitteita, käy tutustumassa koko ajan laajenevaan verkkokauppaamme.

Dension Gateway Pro BT

DensionProBT.jpg&width=280&height=500
Gateway Pro BT
Soita iPodilta tai USB:n kautta musiikkia suoraan auton alkuperäisen soittimen kautta, käyttämällä autosi ohjaimia ja näyttöä. Kytke ja lataa iPod, iPhone, USB massamuistilaite tai MP3 soitin suoraan autosi alkuperäiseen soittimeen. Voit ohjata musiikkilaitetta autosi soittimesta ja/tai..

Tuote: GWP1...

Hinta: 249.00 €

Pride Rapid 1800W monovahvistin

Pride_Rapid.jpg&width=280&height=500
Pride Rapid Toimii sekä silta- että linkki -tilassa.
Ilman pelkoa on mahdollista kytkeä kuormaan, jonka vastus on 0,5 ohmia, jos kyseessä on subwooferkaiutin, jonka äänikelan DC -vastus ei ole pienempi kuin ilmoitettu 0,5Ohm.
Technical feature

1 Ohm Power
1800 W


2 Ohm Power
1100 W


4..

Tuote: Rapid

Hinta: 395.00 €