B2 Audio Zero 12 12kW monovahvistin

3199,00 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

7-14 vrk
Tuote ZERO 12 Osastot ,
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

ZERO – HERÄTYS

Zero on ollut ikoninen B2-audion kulmakivi 2000-luvun lopulta lähtien. Zeroa on aina ollut, joko referenssivahvistimena tai tunnetuina Zero.5’s, Zero1’s & Zero.7′ monoblokkeina, jotka ovat olleet muiden seurattavana lähes vuosikymmenen ajan.
Normaalin sijaan oli edistymisen aika. Zerojen edellinen sukupolvi jäi melkein lepotilaan käyttöiän lopussa, mutta R-versiot ovat edelleen erittäin kysyttyjä. Tiimimme kävi läpi jokaisen mallimme ja huomioi, mikä toimii, mikä ei ja mitä voisimme päivittää. Jokaisesta piirilevyllä käytetystä komponentista emme jättäneet yhtään kiveä niin sanotusti kääntämättä. Tuloksena on täysin uusi vahvistinsarja, joka on suunniteltu Yhdysvalloissa tanskalaisen DNA:n avulla, jota tarjoamme kaikissa B2-audion tuotteissa.

PELI

Edeltäjät tekivät useita maailmanennätyksiä ja turvasivat maailmanmestaruuskilpailut kaikkialla maailmassa, herätyksen tehtävään liittyy valtava vastuu. Päätimme yhdistää heidän DNA:nsa ja perintöönsä, mutta lisäsimme näkemyksemme huomisen tekniikasta. Kuten teimme edellisen maailman ensimmäisillä vahvistimillamme. Zero Five (The Falcon) ja Zero 8 (The Osprey) seuraavat samaa jalanjälkeä. Näiden vahvistimien ei ole tarkoitus olla markkinoiden tehokkaimpia. Ne osoittavat laatua sekä suunnittelultaan että käytetyiltä komponenteilta.

Zerojen uusi sukupolvi tarjoaa uskomattomia teholuokituksia, luotettavuutta ja ylpeyden tunnetta omistajuudesta, jota tällä aikakaudella harvoin nähdään. Ainutlaatuiset ominaisuudet ja patentoidut mallit pitävät heidät pelin edellä. Niiden edut osoittavat tuotteen todellisen arvon

Kaiuttimen kuormitus ei ole vakio, se vaihtelee liikkeen mukaan. Yleinen termi on impedanssin nousu. Jotkut eivät ehkä saa täyttä tehoa irti vahvistimesta monista tekijöistä johtuen, mutta avaintekijä on fysiikka ja kotelon suunnittelu. Tämän uhmaamiseksi monet käyttävät vahvistimiaan impedanssilla, joka on lähellä oikosulkua, koska nousu on helposti moninkertainen tai nelinkertainen. Toisin sanoen se on vaarallinen peli vahvistimellesi. Se saattaa toimia asetuksissasi, mutta toisessa haisee vain palaneen elektroniikka.

Meidän näkemyksemme on erilainen, pyrimme pienentämään vahvistimen kokoa, lisäämään tehoa ja ylläpitämään vakautta. Pienemmässä koossa tarvitsimme enemmän jäähdytystä, ratkaisuksi tuli neljät tuulettimet täydellä teholla tai lämpöasetuksella. Upotetut bottown-paneelit mahdollistavat ilman imemisen vahvistimien alta, kun taas quad-tuulettimet toimivat push-pull-kokoonpanossa varmistaen, että ilma kiertää oikein.

Käyttämällä muuta tekniikkaa kuin teollisuus ylpeilee, Zerojen teho on konfiguroitu tehokkaammaksi pienemmässä kotelossa. Lisäetuna on myös se, kuinka tämä vaikuttaa alhaisen jännitteen suorituskykyyn ja korkeampaan ohmiin. Jos järjestelmäsi on identtinen normin kanssa, jännite ei ole yli 14,5V. Impedanssisi ei myöskään ole 1 Ohm.

Falconin (Zero Five) ja Ospreyn (Zero 8) suorituskyky matalalla jännitteellä ja suuremmilla ohmilla on verrattavissa suurempiin vahvistimiin. 20 ~ 30 % tehokkaampi vahvistin pyrkii saavuttamaan saman suorituskyvyn. Zero toimii varmasti korkeammalla jännitteellä (jopa 18v) ja pienemmällä impedanssilla

OHJAUSPANEELI

Slave 1 / Slave 2 ? Kyllä, nämä vahvistimet on mahdollista linkata sekä ketjuttaa että ketjuttaa. Slave 1 -tilassa voit linkata ne yhteen saadaksesi kaksinkertaisen tehon kuin yksi yksikkö. Slave 2 -tila ja lisätty vahvistus ovat uusi käänne. Tässä tilassa signaalipolku tulee kaikki päävahvistimesta. Tätä käytetään yleisesti vahvistussovitetuissa vahvistimissa tai signaalin jakamisessa useisiin y-kaapeleihin! Slave 2 helpottaa ottelun saamista, koska slave 2 ampeerin (jos useita) vahvistus on lähes identtinen isäntävahvistimen kanssa. Signaalikaapeleissa, asennuksessa jne. voi silti olla muuttujia ja häviöitä, joten ylimääräinen vahvistus on slaven hienosäätöä varten.

Kaikki tämä puhe slavesta, entä kaukojännite, sen sijaan, että joutuisit jakamaan kytketyn 12 V:n kaukosäätimen moninkertaisiksi, Zerossa on sekä kaukosäädin sisään että kaukosäädin, niin yksinkertaista. Huolehdi kaikesta siitä paksusta johdosta, jota käytät subwoofereissasi, ei hätää. Kaksi 4 gaugen terminaalia on suojattu. Jos haluat seurata todellista jännitettä vahvistimien sisällä, siellä on portti ulkoiselle näytölle, joka myös tekee sen.

Muuten, potentiometreissä määritetyillä taajuuksilla varustetut ACCU8-jakolaitteet tekevät äänen virittämisestä helppoa kuin ammattilainen. Mutta vähemmän kokemusta ja tarvittavia työkaluja. Siitä uusissa Zero’sissa on kyse!

Tekniset tiedot:
Teho @ 4 Ω 12V: 3600 watts RMS
Teho @ 4 Ω 14.4V: 4000 Watt RMS

Teho @ 2 Ω 12V: 6900 Watt RMS
Teho @ 2 Ω 14.4V: 7500 Watt RMS

Teho @ 1 Ω 12V: 10600 Watt RMS
Teho @ 1 Ω 14.4V: 12000 Watt RMS

Taajuusvaste: 10Hz – 300Hz
Signaali-kohinasuhde: >95 dB
Sisääntuloherkkyys: 5V – 0.2V
Jakosuotimen jyrkkyys: 24dB/oktav
Alipäästösuodin: 35Hz – 250Hz
Ylipäästösuodin: 10Hz – 50Hz
Vaiheenkääntö: 0° – 180°
Vaimennuskerroin: >400
Virtaterminaalit: 8* 50mm² (- – ++++ – -)
Sulakkeiden yhteisarvo min: 1100 A
Mitat (L*K*S): 800 x 75 x 315 mm

 

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä