1-din soittimet

1-Din kokoiset soittimet, eli perus radioaukkoon, jonka koko on noin 55mm x 185mm. Tässä koossa löytyy soittimia perus radiosta aina 11″ kosketusnäytöllä oleviin multimediasoittimiin asti. Jos haluat isolla kosketusnäytöllä olevan soittimen, niin varmista, että autossasi mahtuu sellainen olemaan, eikä se estä tärkeiden kytkimien ym. käyttöä. Jos näytön taakse jää puhallinsuulakkeet, pitää ne sulkea.

Etsi autokohtaisesti

Hinta

Tuotemerkit toggle

Näytetään tulokset 1–16 / 19

1-din soittimet jokaiseen tarpeeseen

Oletko etsimässä laadukasta 1-din soitinta autosi äänentoistojärjestelmään? Ei tarvitse etsiä enää, sillä SK-autosound on juuri oikea paikka sinulle. Tarjoamme huippuvalikoiman 1-din soittimia alan johtavilta merkeiltä kuten Pioneer, Alpine ja Kenwood. Tiedämme, kuinka tärkeää on saada korkealaatuinen soitin, joka vastaa vaativimpiakin odotuksia. Valitsemalla meidät saat laadukkaan tuotteen lisäksi myös asiantuntevaa palvelua, joka tekee ostokokemuksestasi sujuvan ja miellyttävän.

1-din soitin näytöllä – SK-autosoundin huippuluokan soittimet

1-din soitin näytöllä avaa aivan uuden ulottuvuuden autoilun multimedia elämyksessä. SK-autosoundin valikoimasta löytyvät markkinoiden suosituimmat mallit, jotka tuovat autosi äänentoiston ja navigoinnin uudelle tasolle. Erityisen suosittuja ovat Alpine ILX-F905D Halo 9, Alpine INE-F904DC ”caravan” navisoitin sekä Alpine ILX-F115D Halo 11 multimediasoitin. Nämä laitteet tarjoavat huippulaadukkaan äänentoiston, sekä selkeän käytön, jotka tekevät matkastasi nautittavamman. Kun haet yhdistelmää modernista teknologiasta ja käytännöllisyydestä, SK-autosound on oikea valinta.

1-din soitin kosketusnäytöllä – Käyttäjäystävällisyys edellä

1-din soitin kosketusnäytöllä tarjoaa saumattoman käyttökokemuksen, joka vie autosi multimediatason uudelle aikakaudelle. Kosketusnäytön ansiosta käyttämisestä tulee sujuvampaa, jonka ansiosta voit nauttia musiikista, navigoinnista ja muista ominaisuuksista vaivattomasti. Haluamme erityisesti suositella Pioneer AVH-Z7200DAB 1-din multimediasoitinta, jossa on 7″ kosketusnäyttö. Tämä huipputuote yhdistää modernin teknologian ja elegantin muotoilun, tarjoten vertaansa vailla olevan käyttökokemuksen. Kun etsit parasta, suosittelemme lämpimästi tutustumaan tähän tuotteeseen.

Pioneer 1-din soitin – SK-autosoundin huippumallit

Pioneer on vuosikymmenten ajan edustanut autojen huippulaadukasta äänentoistoa, ja 1-din soittimissa tämä perinne jatkuu vahvana. SK-autosoundilta löydät monipuolisen valikoiman Pioneerin 1-din soittimia, joista erityisesti kolme mallia ovat nousseet asiakkaidemme suosikeiksi. Pioneer MVH-S320BT on lyhyt runkoinen mediasoitin, joka on ihanteellinen niille, jotka haluavat kompaktin ratkaisun ilman kompromisseja. Pioneer DEH-S120UB puolestaan tarjoaa perinteisen radio-CD kokemuksen, joka yhdistää Pioneerin luotettavuuden ja selkeyden. Lopuksi, niille jotka haluavat langattoman yhteyden, Pioneer MVH-S520BT bluetooth mediasoitin on varma valinta. Kaikissa näissä malleissa korostuu Pioneerin omistautuminen äänenlaadulle ja innovatiiviselle suunnittelulle.

1-din soitin peruutuskameralla – Näe selkeämmin taaksepäin

Turvallisuus ja käytännöllisyys kohtaavat, kun puhutaan 1-din soittimista peruutuskameralla. Nykypäivän tiheässä liikenteessä ja ahtaissa parkkipaikoissa peruutuskamera on erinomainen lisävaruste, joka auttaa kuljettajaa näkemään taakseen selkeästi ja välttämään mahdolliset esteet tai onnettomuudet. SK-autosoundin näytöllisissä 1-din soittimissa on mahdollista lisätä tähän tarkoitukseen sopiva peruutuskamera. Vaikka kamera ei tulekaan vakiovarusteena, tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden täydentää laitteensa tällä arvokkaalla lisäominaisuudella. Lisäämällä peruutuskameran 1-din soittimeesi, voit nauttia ensiluokkaisesta äänenlaadusta, sekä lisävarmuudesta joka kerta, kun käännät autosi peruutusvaihteelle.

Paras 1-din soitin – Äänentoiston huipulle

Kun etsitään parasta 1-din soitinta, moni tekijä tulee huomioon, kuten äänenlaatu, monipuoliset ominaisuudet ja kestävä rakenne. Onko etsinnässäsi soitin, joka vastaa kaikkiin nykypäivän äänentoiston vaatimuksiin ja yllättää vielä monipuolisuudellaan? SK-autosoundin valikoimasta löytyy kattava valikoima laadukkaita 1-din soittimia, jotka ovat vertaansa vailla ja jotka täyttävät jopa vaativimmatkin toiveet.