Subwooferit

Subwoofer tuo syvyyttä ja voimaa musiikkiin. Huolella valitut subwooferit eivät ainoastaan tarjoa syvää ja voimakasta bassoa, vaan ne myös täydentävät kokonaisvaltaisesti äänentoistojärjestelmääsi. Valikoimastamme löydät laadukkaat subwooferit eri kokoluokissa, kuten 12″, 15″ ja 18″, sekä kätevät aktiivisubwooferit ja subwooferkotelot. Valitse laadukkaat ja tehokkaat subwooferit ja anna musiikillesi ansaitsemansa syvyys ja voima. Meiltä myös autohifi asennus, pyydä tarjous!

 

Etsi autokohtaisesti

Näytetään tulokset 1–16 / 114

Subwooferit – Syvän ja voimakkaan basson avain

SK-Autosound tarjoaa alan parhaat subwooferit, joissa yhdistyvät innovatiivinen suunnittelu, kestävyys, sekä tietysti syvän ja voimakkaan bassoäänen tuottaminen. Laaja valikoimamme kattaa kaiken 6,5 tuumaisista subwoofereista aina massiivisiin 18 tuuman malleihin. Valikoimamme monipuolisuus takaa sen, että jokainen äänentoistoa arvostava löytää meiltä juuri itselleen sopivan ratkaisun. Olemme valikoineet subwooferit huolella, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vain parasta laatua.

Aktiivisubwoofer – Helppo asennus, erinomainen suorituskyky

Aktiivisubwoofer tarjoaa erinomaisen ratkaisun kun haluat syvän ja laadukkaan bassoäänen ilman erillistä vahvistinta. Aktiivisubwoofer sisältää sisäänrakennetun vahvistimen mahdollistaen optimaalisen suorituskyvyn ja helpon asennuksen. Useat aktiivisubwoofer mallimme sopivat kompaktin kokonsa ansiosta mainiosti esimerkiksi auton penkin alle asennettavaksi. 

Subwoofer paketti – Kaikki tarvittava yhdessä paketissa

Subwoofer paketti on loistava valinta, kun haluat kerralla kaiken tarvittavan bassoäänen luomiseen. SK-Autosoundin subwoofer paketit on suunniteltu tarjoamaan sinulle vaivattoman ja laadukkaan ratkaisun, joka sisältää kaiken oleellisen. Subwoofer paketti tarjoaa helpon tavan parantaa äänentoiston laatua. Näin voit keskittyä nauttimaan musiikista sen sijaan, että hankkisit jokaisen komponentin erikseen. 

Paranna autosi äänenlaatua – Subwoofer autoon

Subwoofer autoon tuo uuden ulottuvuuden musiikinkuunteluun ajon aikana. Valikoimastamme löytyy useita eri kokoisia subwoofereita, kuten kompakti 10 subwoofer, joka sopii erinomaisesti pienempiin tiloihin, sekä 12 subwoofer, joka tarjoaa syvemmän ja voimakkaamman bassoäänen. Jos haet todella voimakasta bassotoistoa, 15 subwoofer on erinomainen valinta. Vaikka se ei olekaan suurin vaihtoehto valikoimassamme, se tarjoaa kuitenkin erittäin voimakkaan bassotoiston, joka on varmasti vaikuttava kokemus. Aktiivi subwoofer on erinomainen valinta, jos haluat helpon ja yksinkertaisen asennuksen, sillä se sisältää sisäänrakennetun vahvistimen.

Subwooferkotelo – Äänenlaadun salainen ase

Subwooferkotelo on oleellinen osa tehokasta bassotoistoa. Se auttaa maksimoimaan subwooferin suorituskyvyn ja parantamaan äänenlaatua. Meiltä löydät valmiita suljettuja-, refleksi- ja porttikoteloita. Sekä kasausta vailla olevia subwooferkoteloita. Nämä kotelot on erittäin helppo kasata, sillä niiden mukana toimitetaan kaikki tarvittavat ruuvit ja liimat. Kaikki paneelit on valmiiksi verhoiltu, kaiutinterminaali on valmiiksi asennettu ja kaikki ruuvinreiät ovat jo valmiina. Kotelon kokoaminen on yksinkertainen prosessi, joka ei vie kuin 5-10 minuuttia.

Subwoofer vahvistin – Tehoa ja laatua bassotoistoon

Subwoofer vahvistin on keskeinen osa äänenlaadun parantamista, sillä se mahdollistaa syvän bassotoiston. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman subwoofer vahvistimia, jotka eivät ainoastaan paranna äänenlaatua vaan tehostavat myös subwooferin suorituskykyä. Investoimalla laadukkaaseen subwoofer vahvistimeen, voit nauttia musiikista uudella tasolla.