Autosoittimet

Autosoitin muuttaa ajomatkat musiikillisiksi elämyksiksi. Laajasta valikoimastamme löydät monipuoliset 1-din ja 2-din soittimet, innovatiiviset CarPlay / Android Auto -yhteensopivat soittimet sekä edistykselliset Xtrons Android -soittimet. Valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto ja nosta autosi äänentoisto uudelle tasolle. Aja, nauti ja koe musiikki parhaimmillaan. Meiltä myös autohifi asennus, pyydä tarjous!

 

Etsi autokohtaisesti

Näytetään tulokset 1–16 / 176

1-din soitin: huippuluokan äänentoisto ja modernit ominaisuudet edullisesti

1din-soitin on yleinen vaihtoehto auton audiojärjestelmän päivittämiseen. Valikoimastamme löytyy myös 1din-soitin näytöllä, joka tarjoaa käyttäjälle monipuolisempia toimintoja ja parempaa käyttökokemusta. Halutessasi Android-käyttöjärjestelmän, voit valita 1din Android -soittimen, joka antaa mahdollisuuden hyödyntää laitteen monipuolisia ominaisuuksia, kuten navigointia ja erilaisia sovelluksia. Valikoimamme sisältää laadukkaita ja monipuolisia 1din-soittimia eri valmistajilta, kuten Pioneer ja Alpine. Tutustu valikoimaamme ja päivitä autosi äänentoistojärjestelmä laadukkaalla 1din-soittimella!

2-din soitin – Suuri näyttö, laajat ominaisuudet ja helppo asennus autosi kojetauluun

2din soitin on erinomainen valinta, kun haluat päivittää autosi äänentoistojärjestelmää. Valikoimastamme löydät laadukkaita 2din soittimia useilta huippumerkeiltä, kuten Pioneer ja Alpine. Voit valita myös 2din Android-soittimen, joka mahdollistaa musiikin kuuntelun ja puheluiden vastaanoton langattomasti. Pioneer 2din tarjoaa monipuoliset liitännät, kuten Bluetooth ja USB, ja sen helppokäyttöinen käyttöliittymä tekee sen käytöstä vaivatonta. Alpine 2din:n korkealaatuiset komponentit takaavat puhtaan ja selkeän äänenlaadun. Tutustu valikoimaamme ja valitse sopiva 2din soitin juuri sinun tarpeisiisi.

Langattomat soittimet – Musiikin kuuntelu helposti ja kätevästi

Langattomat soittimet ovat loistava valinta, jos haluat nauttia musiikista ilman johtosotkuja autossa. Bluetooth radio on helppo yhdistää matkapuhelimeesi tai muihin Bluetooth-laitteisiin. Autosoitin Bluetoothilla tarjoaa myös handsfree-puhelut, joten voit vastata puheluihin kädet vapaana ajon aikana. Bluetooth-soitin autoon voi myös toistaa musiikkia suoraan puhelimestasi tai muilta Bluetooth-yhteensopivilta laitteilta. Valikoimastamme löytyy monipuolisia ja laadukkaita Bluetooth-soittimia autoon eri hintaluokissa, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Hanki nyt oma Bluetooth-soitin autoosi ja nauti langattomasta musiikista ajon aikana!

Android Auto -sovellus: Helppo tapa käyttää älypuhelimen toimintoja autossa

Android Auto on innovatiivinen ja käyttäjäystävällinen järjestelmä, joka tarjoaa monipuolisia toimintoja autoiluun. Android Auto -soitin mahdollistaa puhelimen käytön autoillessa turvallisesti ja kätevästi. Langaton Android Auto -toiminto vapauttaa sinut kaapeleiden ja liittimien kiemuroista, joten voit keskittyä ajamiseen. Android Auto -soitin on helppo asentaa autoon, ja se on yhteensopiva useimpien älypuhelinmallien kanssa. Se tarjoaa myös laajan valikoiman musiikkia ja viihdettä matkan aikana. Hanki nyt Android Auto -soitin autoosi ja nauti huolettomasta ajamisesta!