Retrosound radiot ja tarvikkeet

Retromanufacturing on USA:n suurin autojen retro-soittimia ja tarvikkeita valmistava yritys. Tuomme maahan nämä laadukkaat Retrosound– tuotemerkin tuotteet. Retrosoundilta löytyy siis vanhan näköisiä autoradioita, uudella, bluetooth, usb, DAB ym. tekniikalla varustettuna.

Voit valita autokohtaisen soittimen, joka on suunniteltu varta vasten tiettyyn automalliin tai voit rakentaa kokonaan oman näköisen kustom radion valitsemalla ominaisuuksien mukaan keskusyksikön ja siihen sopivan värisen näytön. Lisäksi voit valita ohjausnupit, etu- ja takanupit oman makusi mukaan. Valitsemalla vielä joko näytölle sopivilla mitoilla oleva sovitekehys tai isompi yleismallinen etupaneeli. Yhdistelmiä voidaan tehdä yli 100 000 erilaista, niin eiköhän joka autoon löydy sopiva.

Jos et löydä sopivaa tai et ole varma mitä tarvitset, kysy ihmeessä meiltä apua, autamme mielellämme. info@sk-autosound.fi

 

Valikoimasta löytyy myös vanhojen autojen alkuperäisille paikoille sopivia eri kokoisia kaiuttimia, alkuperäisen kaltaisia radioantenneja, kaiuttimien asennuspaneeleita ja kaiutinkorokkeita.

Etsi autokohtaisesti

Näytetään tulokset 1–16 / 176