Vahvistimet

Vahvistin herättää musiikin eloon. Tarkasti suunnitellut vahvistimet eivät ainoastaan tarjoa laadukasta ääntä, vaan myös täydentävät autosi äänentoistojärjestelmää. Valikoimastamme löydät huippulaatuiset vahvistimet tunnetuilta brändeiltä kuten Mosconi, Gladen, B2 Audio ja Ampire. Etsitpä sitten DSP-vahvistinta, 4-kanavaista vahvistinta, 2-kanavaista vahvistinta tai monovahvistinta, meiltä löydät juuri sen, mitä tarvitset. Viritä autosi äänentoisto uudelle tasolle ja anna musiikin soida. Meiltä myös autohifi asennus, pyydä tarjous!

 

Etsi autokohtaisesti

Näytetään tulokset 1–16 / 89

Vahvistimet – Valitse paras laite äänen vahvistamiseen

SK-Autosoundin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia vahvistimia eri tarpeisiin ja budjetteihin. Valikoimamme sisältää huippumerkkejä kuten Mosconi ja Gladen, jotka ovat tunnettuja erinomaisesta äänenlaadustaan ja luotettavuudestaan. Vahvistimen avulla saat laitteistostasi parhaan mahdollisen äänen irti, tuoden musiikin ja elokuvien äänimaailman eloon. SK-Autosoundin laaja valikoima kattaa kaikki tarpeesi, olitpa etsimässä 2-kanavaista vahvistinta, 24v vahvistinta tai DSP-vahvistinta.

DSP vahvistin – Äänenlaadun vallankumous

DSP vahvistin yhdistää digitaalisen signaalinkäsittelyn ja vahvistimen yhdeksi tehokkaaksi laitteeksi. DSP teknologia mahdollistaa äänenlaadun ja akustiikan hienosäädön ennennäkemättömällä tarkkuudella, joka tekee siitä ihanteellisen ratkaisun niin kotiteatterijärjestelmiin kuin autohifiin. DSP vahvistin voi esimerkiksi korjata äänivirheitä, tai optimoida äänentoiston tietylle kuuntelualueelle. DSP vahvistimemme tarjoavat huippuluokan äänenlaatua, joustavuutta ja monipuolisuutta.

24v vahvistin – Tehokasta äänenlaatua vaativiin olosuhteisiin

24v vahvistin on erinomainen valinta raskaaseen kalustoon ja muuhun 24 voltin järjestelmään. Tämäntyyppinen vahvistin on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita ja tarjoamaan laadukasta äänentoistoa esimerkiksi kuorma-autoissa, busseissa ja veneissä. 24v vahvistin pystyy tuottamaan voimakkaan ja selkeän äänen, joka ei vääristy kovillakaan äänenvoimakkuuksilla. 

2 kanavainen vahvistin – Klassikko äänenlaadun parantamiseksi

2 kanavainen vahvistin on klassinen valinta, joka tarjoaa monipuolisuutta ja erinomaista äänenlaatua. Sen kaksi kanavaa mahdollistavat stereosignaalin toistamisen, mikä syventää ja rikastaa äänenlaatua. 2 kanavainen vahvistin soveltuu erinomaisesti etukaiuttimille, takakaiuttimille tai siltakytkettynä 1-kanavaiseksi, subwooferin ohjaamiseen.

4 kanavainen vahvistin – Tehoa ja monipuolisuutta autohifin ystäville

4 kanavainen vahvistin on tehokas ja monipuolinen vaihtoehto, joka tarjoaa laajemmat mahdollisuudet äänentoiston toteuttamiseen. Neljän kanavan ansiosta voit luoda monimutkaisempia järjestelmiä, jotka tuottavat entistä rikkaampaa ja dynaamisempaa ääntä. 4 kanavainen vahvistin on ihanteellinen valinta autohifin ystäville, jotka haluavat optimoida järjestelmänsä tehon ja äänenlaadun. 4 kanavainen vahvistin on monipuolinen, koska sen voi kytkeä kaksi, kolme tai neljäkanavaiseksi. Näin se tarjoaa paljon vaihtoehtoja kytkentään tai kytkennän muuttamiseen myöhemmässä vaiheessa, jos järjestelmä kasvaa. Sillä voi neljää pääkanavaa tai kahta pääkanavaa ja subwooferia. Tai se soveltuu myös vaikka aktiivisen 2- tie erillissarja kytkentään.

5 kanavainen vahvistin – Syvyyttä ja moniulotteisuutta äänentoistoon yhdellä vahvistimella

5 kanavainen vahvistin on äärimmäisen joustava ratkaisu, joka tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet äänentoiston räätälöintiin. Sen viisi kanavaa mahdollistavat esimerkiksi etukaiuttimien, takakaiuttimien sekä subwooferin samanaikaisen vahvistamisen, joka luo syvän ja moniulotteisen kuuntelukokemuksen. 5 kanavainen vahvistin on erinomainen valinta, sillä se yhdistää laadukkaan äänen ja tehokkuuden, sekä helpon kytkennän.

Miksi valita subwoofer vahvistin? Syvän ja täyteläisen bassoäänen salaisuus

Subwoofer vahvistin on erityisesti suunniteltu tuottamaan voimakasta ja tarkkaa bassoääntä. Se pystyy tuottamaan matalat taajuudet tehokkaasti ja puhtaasti, mikä on välttämätöntä syvän ja täyteläisen bassoäänen aikaansaamiseksi. Subwoofer vahvistin on erinomainen lisä autohifijärjestelmään, josta halutaan täydellinen bassotoistoltaan.