Auton äänieristys

Tästä osiosta löydät kaikki materiaalit mitä auton täydellinen äänieristys vaatii. Vaimennusmatot, äänieristeet, eristeteipit, butyylinauhat ja työkalut vaimennusmattojen asentamiseen

COMFORT MAT tuottaa vaimennusmatot ja vaimennusaineet, jolla on korkeimmat laatuvaatimukset, mikä tekee niistä huipputuotteita. Laajan materiaalivalikoiman ja asennustietojen avulla voimme vastata kaikkiin pyyntöihin. Sillä ei ole merkitystä, haluatko auton olevan hiljainen vai oletko auton äänentoistoharrastaja, COMFORT MAT on tuote, jonka tarvitset tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Lisäksi valikoimasta löytyy Gladen vaimennustuotteet. Gladen valikoima on suppeampi, mutta esimerkiksi Gladen Aero-Multi oli ensimmäinen monikerrosmatto vaimennustuotteiden markkinoilla. Ja esim. Gladen Aero Extreme, vastaavaa tukevaa alumiini/butyyli levyä ei ole muilla.

Jos haluat vinkkejä tuotevalintoihin, niin kysy rohkeasti,

autamme mielellämme valitsemaan oikeat materiaali sinun äänieristysprojektiin. info@sk-autosound.fi

Etsi autokohtaisesti

Näytetään tulokset 1–16 / 42

Auton äänieristys – Tehosta autosi akustiikkaa

Meiltä löydät alan parhaan ja kattavimman valikoiman auton äänieristystuotteita. Äänieristys on tärkeä osa autoilukokemusta, joka usein unohdetaan. Hyvin suoritetulla äänieristyksellä voit nauttia musiikista tai podcasteista paremmin, keskittyä ajamiseen tehokkaammin ja matkustaa mukavammin. Tarjoamme laajan valikoiman auton äänieristys tuotteita, kaikkea ovien, kattojen ja lattioiden eristämiseen. SK-autosoundilla uskomme, että laadukas auton äänieristys on yhtä tärkeä kuin hyvä äänentoisto ja meidän tehtävämme on tarjota sinulle vain parasta. 

Äänieristysmatto – Tehosta autosi äänentoistoa

Äänieristysmatto on olennainen osa auton äänieristystä, joka tuo lisämukavuutta ajokokemukseen. Valikoimamme äänieristysmatot tarjoavat optimaalisen suojan ei toivotuilta ulkoisilta ääniltä, kuten moottorin, renkaiden tai tuulen ääniltä. Äänieristysmatto asennetaan yleensä auton ovien, katon, lattian tai tavaratilan sisäpuolelle, mutta sen paikka ja tarve vaihtelevat auton ja käyttäjän tarpeiden mukaan. SK-autosoundin äänieristysmatot on suunniteltu ja valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista. Ne eivät ainoastaan eristä melua, vaan myös parantavat auton äänentoiston laatua.

Kuinka oven äänieristys muuttaa autoilukokemustasi?

Oven äänieristys on yksi tärkeimmistä askeleista parannettaessa auton akustiikan laatua ja yleistä ajomukavuutta. Oven äänieristyksen tehokkuus perustuu eristävän materiaalin, kuten eristysmattojen kykyyn estää ääntä siirtymästä auton sisätiloihin. Äänieristysmateriaalien lisäksi tarjoamme myös tiivisteitä ja muita tarvikkeita, jotka tiivistävät oven rakenteen ja vähentävät resonansseja.

Äänieristys autoon – Matka kohti hiljaisempaa ajokokemusta

Äänieristys autoon on investointi, joka lisää ajomukavuutta. Auton äänieristyksen avulla voit luoda rauhallisemman ja mukavamman ympäristön matkustamoon, joka mahdollistaa paremman keskittymisen ajamiseen, parantaa musiikin kuuntelukokemusta ja vähentää stressiä pitkillä ajomatkoilla. Käytämme vain parhaita materiaaleja, jotka on valittu niiden erinomaisen äänen vaimennuskyvyn ja pitkäikäisyyden perusteella. Valikoimamme äänieristystuotteet ovat helppoja ja miellyttäviä asentaa.

Äänieristys kattoon – Vähemmän melua, enemmän nautintoa

Auton katto on tärkeä alue, jossa äänieristyksellä on merkittävä vaikutus. Äänieristys kattoon voi vähentää erityisesti sade- ja tuulimelua, mutta myös renkaiden ja moottorin aiheuttamaa ääntä. On tärkeää muistaa, että katto on yksi suurimmista ääntä heijastavista pinnoista autossa, joten sen äänieristäminen voi parantaa merkittävästi äänentoiston laatua. Oli kyseessä sitten klassikkoauto, farmariauto, urheiluauto tai pakettiauto, voimme tarjota oikeanlaisen ratkaisun jokaisen auton kattomelun hallintaan.

Äänieristys lattiaan – Estä melun tunkeutuminen auton sisätiloihin

Äänieristys lattiaan on keskeinen osa auton äänieristystä, joka auttaa vähentämään tien- ja renkaiden aiheuttamaa melua sekä parantaa matkustamisen mukavuutta. Erityisesti lattian äänieristys auttaa estämään melun tunkeutumista auton sisätiloihin ja tarjoaa rauhallisemman ajokokemuksen. Äänieristys ratkaisumme tarjoavat kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä, jotta voit nauttia äänieristetystä lattiasta pitkään.