Comfort Mat BLOCKSHOT (8mm)

Comfort Mat BLOCKSHOT tarjoaa laadukkaan äänieristyksen ajoneuvoosi. Tuote on yksinkertainen asentaa ja se sopii käytettäväksi sisätilojen, tavaratilan lattian ja pyöränkaarien vaimennukseen.

  • Vedenkestävä
  • Pysyy hyvin pystysuorilla pinnoilla
  • Kestää korkeita lämpötiloja

11,90 

Heti varastosta
Tuote BLOCKSHOT 8mm Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Autosi ansaitsema ääneneristys

Comfort Mat BLOCKSHOT on suunniteltu tuomaan erinomaista äänieristystä. Vaimennusmatto on vedenkestävä ja sopii käytettäväksi sisätilojen, tavaratilan lattian ja pyöränkaarien vaimennukseen. Yhden arkin paino on 1,8 kg, joka tekee siitä vaivattoman käsitellä ja asentaa mihin tahansa ajoneuvoon tarvittaessa lisää äänieristystä.

Eristä äänet ja paranna matkaa

Vaimennusmatto on tarkoitettu auton sisätilojen akustiikan kohottamiseen ja sen kestävä muotoilu tekee siitä täydellisen valinnan autoilijoille, jotka hakevat hinta-laatu suhteeltaan erinomaista ratkaisua äänieristykseen. Vaimennusmatto on mitoiltaan 500 x 700 mm ja paksuudeltaan 8 mm, joka tarjoaa voimakkaan äänieristyksen. Maton paino 5,14 kg/m2 tekee siitä erittäin hyödyllisen, sillä se on tarpeeksi painava tarjoamaan vahvan äänieristyksen ja värinän vaimennuksen, mutta riittävän kevyt asennuksen helppouteen.

Vaimennusmatto, joka kestää

Vaimennusmatto on monikerroksinen, jossa yhdistyy ääntä ja lämpöä eristävä materiaali tiheän akustisen massakerroksen kanssa. Maton erittäin tehokas liimapinta takaa kiinnittymisen luotettavasti myös kaareviin pintoihin. Se kestää korkeita lämpötiloja, eikä ime itseensä vettä. Matto tarjoaa jopa 30 desibelin äänenvaimennuksen. Kun yhdistät sen bytyyli-maton kanssa äänenvaimennus tehostuu jopa 38 desibeliin. Tuotetta tulee käyttää toisena kerroksena. Varmistamme, että saat tilaamasi tuotteet pikaisesti ja vaivattomasti perille

Paksuus: 8mm
Arkin mitat: 500 x 700 mm
Arkin paino: 1,8kg
Paino: 5,14 kg/m2
Kiinnittyminen: 6-8 N / cm
Vedenkestävä: kyllä

Käytetään toisena kerroksena.

Käyttökohteet:
Sisätilat ja tavaratilan lattia
Pyöränkaaret

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä