2-din soittimet

2-Din kokoiset soittimet. 2-din on nykyautoissa yleisesti käytössä oleva soittimen koko. Moneen autoon on myös saatavana sovitesarja, jolla alkuperäinen soitin voidaan korvata yleismallisella 2-Din soittimella.

Meillä ei ole autokohtaisia 2-din sovitesarjoja verkkokaupassa, niiden valtavan määrän takia. Niitä kuitenkin saa kauttamme. Jos tarvitset autokohtaisia 2-din sovitteita, niin kysy meiltä, info@sk-autosound.fi

2-Din kokoisia soittimia löytyy perus radiosta isolla 11″ kosketusnäytöllä oleviin multimedialaitteisiin asti.

Etsi autokohtaisesti

Näytetään tulokset 1–16 / 34

Pioneer 2din – parasta laatua autoviihteeseen

Pioneer 2din on täydellinen valinta autoon, joka tarvitsee laadukkaan ja monipuolisen soitinjärjestelmän. Pioneer 2din-soittimessa on selkeä ja laadukas näyttö, joka antaa hyvän yleiskuvan kaikista musiikin hallintatoiminnoista. Pioneer 2din on helppo asentaa ja se sopii lähes kaikkiin automalleihin. Tämän huippulaadukkaan 2din-soittimen avulla voit kuunnella musiikkia Android- tai iOS-laitteilta, langattomasti tai kaapelilla. Pioneer 2din soveltuu erinomaisesti niin musiikin kuunteluun kuin navigoinnin hallintaankin, sillä sen käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja nopea. Pioneer 2din on ehdottomasti loistava lisävaruste, joka tarjoaa sinulle monipuolisen ja käytännöllisen ratkaisun autosi musiikki- ja navigointitarpeisiin.

Kenwood 2din – langaton yhteys autoon

Kenwood 2din on laadukas valinta, kun etsit autosoitinta, joka tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja luotettavaa suorituskykyä. Kenwood on tunnettu laadukkaista 2din-soittimistaan, jotka sopivat moniin eri automalleihin. Kenwood 2din tarjoaa erilaisia toimintoja, kuten Bluetooth-yhteyden, joka mahdollistaa musiikin suoratoiston älypuhelimesta, navigaattorin ja monipuoliset liitännät erilaisille laitteille. Kenwood 2din-soittimen intuitiivinen käyttöliittymä mahdollistaa helpon navigoinnin eri toimintojen välillä. Kenwood 2din on siis erinomainen valinta, jos haluat autosoittimelta monipuolisia ominaisuuksia, helppokäyttöisyyttä ja tyylikästä muotoilua.

Alpine 2din: Laadukas autosoitin huippuominaisuuksilla

Alpine 2din on edistyksellinen autosoitin, joka yhdistää laadukkaan äänen ja modernit toiminnot. Alpine 2din sisältää laajan valikoiman toimintoja, kuten Bluetooth-yhteyden, navigaattorin ja USB-liitännän. Sen käyttöliittymä on intuitiivinen ja helppo käyttää, joten voit keskittyä matkustamiseen ja nauttia laadukkaasta musiikista samalla kun navigoit määränpäähäsi. Alpine 2din on suunniteltu erityisesti vaativille käyttäjille, jotka arvostavat sekä äänenlaatua että modernia teknologiaa.