Etsi autokohtaisesti

Näytetään tulokset 1–16 / 169

Korkealaatuiset autokaiuttimet jokaiseen budjettiin

Kun ajatukset kääntyvät autosi äänentoiston parantamiseen, autokaiuttimet ovat usein ensimmäinen askel kohti täydellistä äänielämystä matkallasi. SK-Autosoundilta löydät huippuvalikoiman autokaiuttimia, jotka ovat peräisin alan tunnetuilta ja laadukkailta merkeiltä kuten Gladen, Alpine, DLS, Ampire, Blam ja Focal  Valitsemalla meidät varmistat, että saat parasta äänenlaatua, sekä ammattimaista palvelua ja tukea.

Focal autokaiuttimet – Äänenlaadun huipulla

Focal on tunnettu maailmanlaajuisesti sen huippulaadukkaista äänentoistolaitteistaan ja erityisesti autokaiuttimistaan. Tämä ranskalainen brändi on tunnettu innovatiivisuudestaan ja sen autokaiuttimet tarjoavat poikkeuksellista syvyyttä ja selkeyttä äänentoistoon. SK-Autosoundilla olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme tämän merkin parhaat mallit. Erityisen suosittuja ovat Focal IS VW 180 7″, Focal IS VW 155 6″ ja Focal ACCESS 165AS 2-tie erillissarjat, jotka tuovat musiikkielämykseen aivan uuden ulottuvuuden. Valitsemalla Focalin olet askeleen lähempänä täydellistä äänentoistoa autossasi.

Gladen autokaiuttimet – Korkealaatuista äänentoistoa

Gladen on ottanut paikkansa korkealaatuisten autokaiuttimien maailmassa. Gladen autokaiuttimet ovat tunnettuja niiden tinkimättömästä äänenlaadusta ja erinomaisesta suorituskyvystä. SK-Autosoundin valikoimassa on useita suosittuja Gladen autokaiuttimia, jotka sopivat erinomaisesti monenlaisiin äänentoisto tarpeisiin. Suosituimpia kaiuttimia ovat Gladen RC165 2-tie koaksiaalikaiutinjoka on ihanteellinen valinta tehokkaaseen ja selkeään äänentoistoon. Lisäksi Gladen M165-G2 6,5″ erillissarja ja Gladen Zero165 6,5″ 2-tie erillissarjat ovat saaneet kiitosta niiden laadukkaasta ja voimakkaasta äänenlaadusta. Gladen kaiuttimet ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat nauttia musiikistaan ilman kompromisseja.

Autokaiuttimet 6,5” 2-tie erillissarjat – Tutustu suosituimpiin kaiuttimiin

 

Autokaiuttimet 6,5” 2-tie erillissarjat ovat äärimmäisen suosittuja. Niissä on eroteltu diskantti ja keskiäänikautin erillisiksi yksiköiksi. Tämä mahdollistaa tarkemman ja selkeämmän äänentoiston, sekä laajemman taajuusvasteen. Erillissarjojen suosio johtuu niiden kyvystä toistaa musiikkia yksityiskohtaisesti ja ilman vääristymiä, joka tekee niistä täydellisen valinnan musiikin ystäville. Kolme kärjessä olevaa malliamme ovat Gladen M165-G2 6,5″, joka on tunnettu sen syvästä bassotoistosta ja selkeästä äänestä, Gladen Alpha165-G2 6,5″, joka tunnetaan erinomaisesta dynamiikastaan ja Focal ACCESS 165AS, joka on erittäin arvostettu sen laadukkaasta ja yksityiskohtaisesta äänentoistosta.

Autokaiuttimet 4” erillissarjat – Kompakti valinta suurella vaikutuksella

 

Autokaiuttimet 4” erillissarjat ovat mainio valinta niille, jotka haluavat kohentaa autonsa äänentoistoa. Nämä kompaktit erillissarjat tarjoavat huomattavan parannuksen verrattuna useimpien autojen vakiovarusteisiin. Sk-autosoundin suosituin Gladen RS100 4″ 2-tie erillissarja on suunniteltu tuottamaan erinomainen äänentoisto pienemmästä koostaan huolimatta. Tämä kaiutinsarja on oiva ratkaisu niille, jotka arvostavat selkeää äänentoistoa, mutta eivät halua uhrata liikaa tilaa kaiuttimille. Gladen RS100 4″ on täydellinen valinta, kun haluat nostaa autosi äänentoiston uudelle tasolle

Autokaiuttimet 5” erillissarjat – Kuule musiikkisi uudella tavalla

 

Autokaiuttimet 5” erillissarjat ovat suosittu valinta, sillä ne tarjoavat sopivan tasapainon äänenlaadun ja kokonsa puolesta. Ne ovat sopivan kokoisia useimpiin autoihin ja niiden äänentoisto on erinomainen. Valikoimastamme löytyy laadukkaita 5 tuumaisia erillissarjoja, jotka tarjoavat erinomaista suorituskykyä, kuten Gladen M130-G2 5″ ja Gladen RS130 2-tie erillissarjat. Nämä mallit ovat tunnettuja niiden huipputason suorituskyvystä ja äänentoiston selkeydestä. Nämä kaiuttimet saavat lempimusiikkisi kuulostamaan paremmalta kuin koskaan.