Ale!

Gladen M165-G2 6,5″ 2-tie erillissarja, ERITTÄIN SUOSITTU!

Kuule musiikki uudella tavalla Gladen M165-G2 6,5″ 2-tie-erillissarjalla! Gladen M165-G2 koossa 6,5″ (165 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Kun on kyse erillissarjasta, eri äänen taajuuksista vastaavat omat kaiuttimet, ja jakosuodin vastaa äänen reitityksestä. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti voimakkaasta soundista ja miellyttävästä diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

149,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Heti varastosta
Tuote GAM165-G2 Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa äänenlaatua laatuvalmistajan tuotteilla!

Tämä huippuluokan 2-tie-erillissarja tarjoaa selkeän ja vahvan äänenlaadun. sarjassa on mainittavat 92,0 dB herkkyys 2 x 125 W huipputeho (Peak), sekä 2 x 85 W nimellisteho (RMS). Resonanssitaajuus keskiäänelle on -, ja impedanssi on 3 ohmia. Kyseessä on 70 mm magneetilla varustettu 6,5″ -mid-woofer erityisesti suoraan soittimen perään ilman lisävahvistinta, tarjoten erittäin hyvän herkkyyden ja tukevaa bassoa. Osta nyt SK-Autosoundilta ja koe musiikki uudella tavalla!

Oletko ostamassa täydellisiä soittovehkeitä autoosi?

Gladen M165-G2 6,5″ 2-tie-erillissarja on luotettava valinta, kun haet tasokasta 2-tie-erillissarjaa koossa 6,5″ (165 mm). Diskantin koko setissä on 25 mm. Tämä sarja sopii saumattomasti useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä mallissa meriittiinä mitattu jopa 5dB ero samalla teholla auton alkuperäisiin 6,5″ nähden.

Kestävät soittovehkeet autoon

Gladen M165-G2 6,5″ 2-tie-erillissarja on vaativaan käyttöön suunniteltu kovatasoisen äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen huolellisesti valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää soittoa. Kaiuttimen kori on terästä, kartion materiaalina on lasikuitu ja ripustus on Nomexia. Mallissa on Zero Point -pölykuppi, ja diskantissa modulaarinen rakenne monipuoliseen kiinnitykseen. Valitse luotettavuus valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä asiantuntevaa asennuspalvelua

Gladen M165-G2 – kun haluat ensiluokkaisen äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-erillissarja on suunniteltu erityisesti simppeliin ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Midbassojen asennus oviin alkuperäisten tilalle, kun taas diskantit esim. peilikolmioihin. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Tilaa nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen M165-G2 6,5″ 2-tie-erillissarjan tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 6,5″ (165 mm)

Diskantin koko: 25 mm

Herkkyys: 92,0 dB

Huipputeho: (Peak) 2 x 125 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 85 W

Keskiäänen resonanssi: 80,65 HZ

Diskantin resonanssi: –

Impedanssi: 3 ohm

Korin materiaali: teräs

Kartion materiaali: lasikuitu

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: Zero Point -pölykuppi

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä