Gladen RC100 4″ 2-tie koaksiaalikaiutin

Kuule kappaleet uudella tavalla Gladen RC100 4″ 2-tie-koaksiaalikaiuttimella! Gladen RC100 koossa 4″ (100 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti jykevästä soundista ja kirkkaasta diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

129,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote GARC100 Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa äänenlaatua laatuvalmistajan tuotteilla!

Tämä ensiluokkainen 2-tie-koaksiaalikaiutinpari tarjoaa laadukkaan ja vahvan äänenlaadun. kaiutinparissa on mainittavat 2 x 95 W huipputeho (Peak) sekä 2 x 65 W nimellisteho (RMS). Impedanssi kaiutinparissa on 3 ohmia. Kyseessä on erittäin laadukas, silkkidiskantilla varustettu 2-tie koaksiaalikaiutin, jonka syvyys on 50 mm. Hanki nyt SK-Autosoundilta ja musiikki uudella tavalla!

Haetko kunnon äänentoistoa autoosi?

Gladen RC100 4″ 2-tie-koaksiaalikaiutin on luotettava valinta, kun haet laadukasta 2-tie-koaksiaalikaiutinparia koossa 4″ (100 mm). Diskantin koko setissä on 19 mm.Tämä kaiutinpari sopii saumattomasti useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä mallissa taajuusvaste 80Hz ~ 20Khz.

Kestävää äänentoistoa musiikin kuunteluun

Gladen RC100 4″ 2-tie-koaksiaalikaiutin on vaativaan käyttöön suunniteltu vaikuttavan äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen huolellisesti valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää aikaa. Kaiuttimen kori on laadukasta materiaalia, kartion materiaalina on lasikuitu ja ripustus on Nomexia. Mallissa on silkkinen diskantti, ja diskanttikaiuttimen johdotus sisäisesti. Valitse laatu valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä ammattitaitoista asennuspalvelua

Gladen RC100 4″ 2-tie-koaksiaalikaiutin – kun haluat huippulaadukkaan äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-koaksiaalikaiutinpari on suunniteltu erityisesti yksinkertaiseen ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Kaiuttimien asennus oviin alkuperäisten tilalle. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Tilaa nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen RC100 4″ 2-tie-koaksiaalikaiuttimen tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 4″ (100 mm)

Diskantin koko: 19 mm

Herkkyys: –

Huipputeho: (Peak) 2 x 95 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 65 W

Impedanssi: 3 ohm

Kartion materiaali: lasikuitu

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: silkkinen diskantti

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä