Gladen Alpha100coax 4″ 2-tie koaksiaalikaiutin

Koe biisit uudella tavalla Gladen Alpha100 4″ 2-tie-koaksiaalikaiuttimella! Gladen Alpha100 koossa 4″ (100 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti muhkeasta soundista ja puhtaasta diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

71,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote Alpha100coax Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa ääntä laatuvalmistajan tuotteilla!

Tämä ensiluokkainen 2-tie-koaksiaalikaiutinpari tarjoaa kuuluvan ja voimakkaan äänenlaadun. kaiutinparissa on mainittavat 2 x 85 W huipputeho (Peak) sekä 2 x 55 W nimellisteho (RMS). Impedanssi kaiutinparissa on 3 ohmia. Kyseessä on edullinen, mutta laadukas koaksiaali, jonka syvyys on 48 mm. Tilaa nyt SK-Autosoundilta ja koe syvä sekä rikas äänimaailma!

Etsitkö kunnon äänentoistoa autoosi?

Gladen Alpha100 4″ 2-tie-koaksiaalikaiutin on loistava valinta, kun haet tasokasta 2-tie-koaksiaalikaiutinparia koossa 4″ (100 mm). Diskantin koko setissä on 13 mm.Tämä kaiutinpari sopii suoraan useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä Alpha-sarjan kaiuttimessa huippuhyvä hinta-laatusuhde.

Kestävää äänentoistoa musiikin kuunteluun

Gladen Alpha100 4″ 2-tie-koaksiaalikaiutin on vaativaan käyttöön suunniteltu tasokkaan äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen tarkasti valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää kuuntelua. Kaiuttimen kori on laadukasta materiaalia, kartion materiaalina on lasikuitu ja ripustus on Nomexia. Mallissa on silkkinen diskantti, ja diskanttikaiuttimen johdotus sisäisesti. Valitse luotettavuus valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä ammattitaitoista asennuspalvelua

Gladen Alpha100 4″ 2-tie-koaksiaalikaiutin – kun haluat ensiluokkaisen äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-koaksiaalikaiutinpari on suunniteltu erityisesti simppeliin ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Kaiuttimien asennus oviin alkuperäisten tilalle. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Tilaa nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen Alpha100 4″ 2-tie-koaksiaalikaiuttimen tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 4″ (100 mm)

Diskantin koko: 13 mm

Huipputeho: (Peak) 2 x 85 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 55 W

Impedanssi: 3 ohm

Kartion materiaali: lasikuitu

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: silkkinen diskantti

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä