Gladen Alpha165-G2 2-tie erillissarja

Kuule kappaleet uudella tavalla Gladen Alpha165-G2 2-tie-erillissarjalla! Gladen Alpha165-G2 koossa 6,5″ (165 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Kun on kyse erillissarjasta, eri äänen taajuuksista vastaavat omat kaiuttimet, ja jakosuodin vastaa äänen reitityksestä. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti jykevästä soundista ja puhtaasta diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

129,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote GAAlpha165-G2 Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa ääntä laatuvalmistajan vehkeillä!

Tämä ensiluokkainen 2-tie-erillissarja tarjoaa laadukkaan ja dynaamisen äänenlaadun. sarjassa on mainittavat 92,0 dB herkkyys 2 x 110 W huipputeho (Peak), sekä 2 x 75 W nimellisteho (RMS). Resonanssitaajuus keskiäänelle on -, ja impedanssi on 3 ohmia. Kyseessä on edullinen mutta hyvälaatuinen 2-tie erillissarja. Tilaa nyt SK-Autosoundilta ja koe ero alkuperäisiin kaiuttimiin!

Oletko ostamassa kunnon äänentoistoa autoosi?

Gladen Alpha165-G2 2-tie-erillissarja on loistava valinta, kun haet tasokasta 2-tie-erillissarjaa koossa 6,5″ (165 mm). Diskantin koko setissä on 25 mm.Tämä sarja sopii täydellisesti useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä mallissa hyvä herkkyys, ja se toimii mainiosti myös ilman lisävahvistinta.

Kestävät soittovehkeet autoon

Gladen Alpha165-G2 2-tie-erillissarja on vaativaan käyttöön suunniteltu vaikuttavan äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen harkiten valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää soittoa. Kaiuttimen kori on laadukasta materiaalia, kartion materiaalina on lasikuitu ja ripustus on Nomexia. Mallissa on Zero Point -pölykuppi, ja diskantissa modulaarinen rakenne monipuoliseen kiinnitykseen, ja jakosutoimessa asetus diskanttikaiuttimen tason säätöön. Valitse luotettavuus valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä asiantuntevaa asennuspalvelua

Gladen Alpha165-G2 – kun haluat käänteentekevän äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-erillissarja on suunniteltu erityisesti yksinkertaiseen ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Midbassojen asennus oviin alkuperäisten tilalle, kun taas diskantit esim. peilikolmioihin. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Hanki nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen Alpha165-G2 2-tie-erillissarjan tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 6,5″ (165 mm)

Diskantin koko: 25 mm

Herkkyys: 92,0 dB

Huipputeho: (Peak) 2 x 110 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 75 W

Keskiäänen resonanssi: 71 HZ

Impedanssi: 3 ohm

Kartion materiaali: lasikuitu

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: Zero Point -pölykuppi

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä