Gladen RS165-G2 6,5″ 2-tie erillissarja

Tunne kappaleet uudella tavalla Gladen RS165-G2 6,5″ 2-tie-erillissarjalla! Gladen RS165-G2 koossa 6,5″ (165 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Kun on kyse erillissarjasta, eri äänen taajuuksista vastaavat omat kaiuttimet, ja jakosuodin vastaa äänen reitityksestä. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti muhkeasta soundista ja miellyttävästä diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

 

239,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote GARS165-G2 Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa äänenlaatua laatuvalmistajan vehkeillä!

Tämä huippuluokan 2-tie-erillissarja tarjoaa laadukkaan ja jykevän äänenlaadun. sarjassa on mainittavat 2 x 150 W huipputeho (Peak) sekä 2 x 100 W nimellisteho (RMS). Impedanssi sarjassa on 3 ohmia. Kyseessä on hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä koko äänialueen erillissarja. Tilaa nyt SK-Autosoundilta ja musiikki uudella tavalla!

Oletko ostamassa täydellisiä soittovehkeitä autoosi?

Gladen RS165-G2 6,5″ 2-tie-erillissarja on varma valinta, kun haet tasokasta 2-tie-erillissarjaa koossa 6,5″ (165 mm). Diskantin koko setissä on 25 mm.Tämä sarja sopii saumattomasti useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä 2022-vuoden mallissa on 86 mm magneetti ja diskantissa korkea suorituskyky.

Laadukasta äänentoistoa autoon

Gladen RS165-G2 6,5″ 2-tie-erillissarja on vaativaan käyttöön suunniteltu vaikuttavan äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen harkiten valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää aikaa. Kaiuttimen kori on terästä, kartion materiaalina on lasikuitu ja ripustus on Nomexia. Mallissa on lasikuituinen dust-cap, ja jakosuotimessa 9 mahdollista asetusta, ja diskantissa modulaarinen rakenne monipuoliseen kiinnitykseen. Valitse laatu valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä asiantuntevaa asennuspalvelua

Gladen RS165-G2 – kun haluat käänteentekevän äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-erillissarja on suunniteltu erityisesti simppeliin ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Midbassojen asennus oviin alkuperäisten tilalle, kun taas diskantit esim. peilikolmioihin. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Osta nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen RS165-G2 6,5″ 2-tie-erillissarjan tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 6,5″ (165 mm)

Diskantin koko: 25 mm

Huipputeho: (Peak) 2 x 150 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 100 W

Impedanssi: 3 ohm

Korin materiaali: teräs

Kartion materiaali: lasikuitu

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: lasikuituinen dust-cap

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä