Gladen Alpha130coax 2-tie koaksiaalikaiutinpari

Koe musiikki uudella tavalla Gladen Alpha130 2-tie-koaksiaalikaiuttimella! Gladen Alpha130 koossa 5″ (130 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti voimakkaasta soundista ja kirkkaasta diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

83,00 

Heti varastosta
Tuote Alpha130coax Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa ääntä laatuvalmistajan vehkeillä!

Tämä huippuluokan 2-tie-koaksiaalikaiutinpari tarjoaa kirkkaan ja jykevän äänenlaadun. kaiutinparissa on mainittavat 2 x 95 W huipputeho (Peak) sekä 2 x 65 W nimellisteho (RMS). Impedanssi kaiutinparissa on 3 ohmia. Kyseessä on edullinen ja laadukas koaksaali, jonka syvyys on 54 mm. Osta nyt SK-Autosoundilta ja ero alkuperäisiin kaiuttimiin!

Etsitkö kunnon äänentoistoa autoosi?

Gladen Alpha130 2-tie-koaksiaalikaiutin on luotettava valinta, kun haet tasokasta 2-tie-koaksiaalikaiutinparia koossa 5″ (130 mm). Diskantin koko setissä on 13 mm.Tämä kaiutinpari sopii saumattomasti useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä mallissa hyvä hinta-laatusuhde.

Laadukasta äänentoistoa ajoneuvoosi

Gladen Alpha130 2-tie-koaksiaalikaiutin on vaativaan käyttöön suunniteltu vaikuttavan äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen huolellisesti valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää aikaa. Kaiuttimen kori on laadukasta materiaalia, kartion materiaalina on lasikuitu ja ripustus on Nomexia. Mallissa on silkkikupolinen diskantti, ja diskanttikaiuttimen johdotus sisäisesti. Valitse kestävyys valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä asiantuntevaa asennuspalvelua

Gladen Alpha130 2-tie-koaksiaalikaiutin – kun haluat huippulaadukkaan äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-koaksiaalikaiutinpari on suunniteltu erityisesti yksinkertaiseen ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Kaiuttimien asennus oviin alkuperäisten tilalle. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Tilaa nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen Alpha130 2-tie-koaksiaalikaiuttimen tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 5″ (130 mm)

Diskantin koko: 13 mm

Huipputeho: (Peak) 2 x 95 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 65 W

Impedanssi: 3 ohm

Kartion materiaali: lasikuitu

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: silkkikupolinen diskantti

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä