Gladen RC130 2-tie koaksiaalikaiutinpari

Tunne biisit uudella tavalla Gladen RC130 2-tie koaksiaalikaiuttimella! Gladen RC130 koossa 5″ (130 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti muhkeasta soundista ja kirkkaasta diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

129,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote GARC135 Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa ääntä laatuvalmistajan tuotteilla!

Tämä ensiluokkainen 2-tie-koaksiaalikaiutinpari tarjoaa kuuluvan ja voimallisen äänenlaadun. kaiutinparissa on mainittavat 2 x 110 W huipputeho (Peak) sekä 2 x 75 W nimellisteho (RMS). Impedanssi kaiutinparissa on 3 ohmia. Kyseessä on erittäin laadukas, silkkidiskantilla varustettu 2-tie koaksiaalikaiutin, jonka syvyys on 55 mm. Tilaa nyt SK-Autosoundilta ja koe syvä sekä rikas äänimaailma!

Tarvitsetko täydellistä äänentoistoa autollesi?

Gladen RC130 2-tie-koaksiaalikaiutinpari on varma valinta, kun haet tasokasta 2-tie-koaksiaalikaiutinparia koossa 5″ (130 mm). Diskantin koko setissä on 19 mm.Tämä kaiutinpari sopii täydellisesti useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä mallissa kumi-magneettisuoja ja All-round Systems -ominaisuus.

Kestävää äänentoistoa ajoneuvoosi

Gladen RC130 2-tie-koaksiaalikaiutinpari on vaativaan käyttöön suunniteltu tasokkaan äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen tarkasti valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää soittoa. Kaiuttimen kori on terästä, kartion materiaalina on lasikuitu ja ripustus on Nomexia. Mallissa on silkkikankainen diskantti, ja diskanttikaiuttimen johdotus sisäisesti. Valitse kestävyys valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä ammattitaitoista asennuspalvelua

Gladen RC130 2-tie-koaksiaalikaiutinpari – kun haluat huippulaadukkaan äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-koaksiaalikaiutinpari on suunniteltu erityisesti yksinkertaiseen ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Kaiuttimien asennus oviin alkuperäisten tilalle. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Tilaa nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen RC130 2-tie koaksiaalikaiuttimen tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 5″ (130 mm)

Diskantin koko: 19 mm

Herkkyys: –

Huipputeho: (Peak) 2 x 110 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 75 W

Keskiäänen resonanssi: –

Diskantin resonanssi: –

Impedanssi: 3 ohm

Korin materiaali: teräs

Kartion materiaali: lasikuitu

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: silkkikankainen diskantti

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä