Brodit puhelinteline, 75-89mm leveille, 9-13mm paksuille puhelimille

Säädettävä pidike. Sopii laitteisiin, joissa on seuraavat mitat: Leveys: 75-89 mm, Paksuus: 9-13 mm.

39,90 

Heti varastosta
Tuote 511483 Osasto
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Säädettävä pidike. Soveltuu laitteisiin, joissa on tai ei ole kuorta/kansia ja joiden mitat ovat: Leveys: 75-89 mm, paksuus: 9-13 mm.

Kun matkapuhelimesi on passiivisessa pidikkeessä, se on aina näkyvissä ja ulottuvilla autossa. Turvallinen liikennekäytössä, käytännöllinen ja mukava!

Säädettävä pidike sopii puhelimille, joissa on tai ei ole kuorta/kansia ja joiden mitat ovat. Leveys: 75-89 mm, paksuus: 9-13 mm. Säädettäviä pidikkeitä on saatavana erikokoisina. Mittaa puhelimesi ja vertaa sitä pidikkeen teknisiin tietoihin varmistaaksesi, että olet valinnut oikean tuotteen (jos käytät koteloa: mittaa laite, kun kotelo on paikallaan).

Säädä telineen leveys puhelimellesi sopivaksi ennen sen käyttöä, jolloin se pitää puhelimen tukevasti pystysuorassa asennossa parhaan mahdollisen kuuluvuuden saavuttamiseksi. Pidikkeessä on tyylikäs ja huomaamaton muotoilu, joka sulautuu hyvin auton sisustukseen. Voit liittää esimerkiksi kannettavan handsfree- tai latausjohdon puhelimeen, kun se on paikallaan pidikkeessä.

Pidike on valmistettu mustasta ABS-muovista. Asetat puhelimesi nopeasti ja helposti pidikkeeseen ja otat sen yhtä helposti mukaasi, kun poistut autosta. Pidike on varustettu pallonivelellä, joten voit helposti säätää kulmaa, jotta vältät heijastukset näytössä. Pidintä voi kääntää 22° kumpaankin suuntaan.

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä