Gladen Pro 165.2 2-tie erillissarja, aktiivi tai passiivi

Koe kappaleet uudella tavalla Gladen Pro 165.2 2-tie-erillissarjalla! Gladen Pro 165.2 koossa 6,5″ (165 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Kun on kyse erillissarjasta, eri äänen taajuuksista vastaavat omat kaiuttimet, ja jakosuodin vastaa äänen reitityksestä. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti voimakkaasta soundista ja miellyttävästä diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

1099,00 1299,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote PRO165.2 Osasto
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa äänenlaatua laatuvalmistajan tuotteilla!

Tämä huippuluokan 2-tie-erillissarja tarjoaa kirkkaan ja vahvan äänenlaadun. Sarjassa on mainittavat 92,2 dB herkkyys 2 x 230 W mid-wooferissa ja 2 x 110 W mid/high:ssa huipputeho (Peak) sekä 2 x 160 W mid-wooferissa ja 2 x 70 W mid/high:ssa nimellisteho (RMS). Resonanssitaajuudet ovat 58,79 HZ keskiäänelle ja 720 HZ diskantille. sarjan impedanssi on 3 ohmia. Kyseessä on High-end tason kaiutinsarja, joka saatavana passiivisena jakosuotimella tai aktiivisena ilma jakosuodinta. Saat myös diskantit ja bassot erikseen, katso erilliselementit. Hanki nyt SK-Autosoundilta ja koe syvä sekä rikas äänimaailma!

Oletko ostamassa kunnon äänentoistoa autoosi?

Gladen Pro 165.2 2-tie-erillissarja on loistava valinta, kun haet tasokasta 2-tie-erillissarjaa koossa 6,5″ (165 mm). Diskantin koko setissä on 25 mm.Tämä sarja sopii suoraan useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä Gladen PRO-sarjan tuotteessa muun muassa tietokoneoptimoitu kori.

Kestävät soittovehkeet musiikin kuunteluun

Gladen Pro 165.2 2-tie-erillissarja on vaativaan käyttöön suunniteltu tasokkaan äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen huolellisesti valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää kuuntelua. Kaiuttimen kori on alumiinia, kartion materiaalina on hiekkapinnoitettu paperi ja ripustus on Nomexia. Mallissa on lasikuituinen dust-cap, ja jakosuotimessa valtaisat 1000 kpl säätöä. Valitse kestävyys valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä ammattitaitoista asennuspalvelua

Gladen Pro 165.2 – kun haluat käänteentekevän äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-erillissarja on suunniteltu erityisesti simppeliin ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Midbassojen asennus oviin alkuperäisten tilalle, kun taas diskantit esim. peilikolmioihin. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Hanki nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen Pro 165.2 2-tie-erillissarjan tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 6,5″ (165 mm)

Diskantin koko: 25 mm

Herkkyys: 92,2 dB

Huipputeho: (Peak) 2 x 230 W mid-wooferissa ja 2 x 110 W mid/high:ssa

Nimellisteho: (RMS) 2 x 160 W mid-wooferissa ja 2 x 70 W mid/high:ssa

Keskiäänen resonanssi: 58,79 HZ

Diskantin resonanssi: 720 HZ

Impedanssi: 3 ohm

Korin materiaali: alumiini

Kartion materiaali: hiekkapinnoitettu paperi

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: lasikuituinen dust-cap

Tuotekortin voi ladata tästä: PRO165_2active

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä