Gladen RS-X130 2-tie erillissarja

Kuule musiikki uudella tavalla Gladen RS-X130 2-tie-erillissarjalla! Gladen RS-X130 koossa 5″ (130 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Kun on kyse erillissarjasta, eri äänen taajuuksista vastaavat omat kaiuttimet, ja jakosuodin vastaa äänen reitityksestä. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti muhkeasta soundista ja kirkkaasta diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

Tuotekortin voi ladata tästä: SpecificationsRS-X130

269,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote GARSX130 Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa äänenlaatua laatuvalmistajan kaiuttimilla!

Tämä ensiluokkainen 2-tie-erillissarja tarjoaa kirkkaan ja voimakkaan äänenlaadun. Sarjassa on mainittavat 92,01 dB herkkyys 2 x 140 W huipputeho (Peak) sekä 2 x 95 W nimellisteho (RMS). Resonanssitaajuudet ovat 67,49 HZ keskiäänelle ja 67,49 HZ diskantille. sarjan impedanssi on 3 ohmia. Kyseessä on laadukas erillissarja, jossa myös Bi-Amping / Bi-Wiring -mahdollisuus. Hanki nyt SK-Autosoundilta ja koe syvä sekä rikas äänimaailma!

Oletko ostamassa täydellistä äänentoistoa autollesi?

Gladen RS-X130 2-tie-erillissarja on luotettava valinta, kun haet tasokasta 2-tie-erillissarjaa koossa 5″ (130 mm). Diskantin koko setissä on 28 mm.Tämä sarja sopii täydellisesti useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä mallissa erilliset säädettävät jakosuotimet bassolle ja diskantille, mikä helpottaa asennusta merkittävästi.

Laadukasta äänentoistoa ajoneuvoosi

Gladen RS-X130 2-tie-erillissarja on vaativaan käyttöön suunniteltu vaikuttavan äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen harkiten valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää kuuntelua. Kaiuttimen kori on terästä, kartion materiaalina on XP-pinnoitettu paperi ja ripustus on Nomexia. Mallissa on paperinen dust-cap, ja jakosuotimessa 9 mahdollista asetusta. Valitse laatu valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä asiantuntevaa asennuspalvelua

Gladen RS-X130 – kun haluat huippulaadukkaan äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-erillissarja on suunniteltu erityisesti helppoon ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Midbassojen asennus oviin alkuperäisten tilalle, kun taas diskantit esim. peilikolmioihin. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Osta nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen RS-X130 2-tie-erillissarjan tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 5″ (130 mm)

Diskantin koko: 28 mm

Herkkyys: 92,01 dB

Huipputeho: (Peak) 2 x 140 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 95 W

Keskiäänen resonanssi: 67,49 HZ

Diskantin resonanssi: 67,49 HZ

Impedanssi: 3 ohm

Korin materiaali: teräs

Kartion materiaali: XP-pinnoitettu paperi

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: paperinen dust-cap

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä