Ale!

Gladen RS165Speed-G2 6,5″ 2-tie erillissarja

Kuule kappaleet uudella tavalla Gladen RS165 Speed-G2 6,5″ 2-tie-erillissarjalla! Gladen RS165 Speed-G2 koossa 6,5″ (165 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Kun on kyse erillissarjasta, eri äänen taajuuksista vastaavat omat kaiuttimet, ja jakosuodin vastaa äänen reitityksestä. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti voimakkaasta soundista ja miellyttävästä diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

229,90 

Heti varastosta
Tuote GARS165-G2-1 Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parannusta äänenlaatuun laatuvalmistajan vehkeillä!

Tämä erinomainen 2-tie-erillissarja tarjoaa laadukkaan ja voimakkaan äänenlaadun. sarjassa on mainittavat 2 x 140 W huipputeho (Peak) sekä 2 x 90 W nimellisteho (RMS). Impedanssi sarjassa on 3 ohmia. Kyseessä on hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä koko äänialueen erillissarja. Tilaa nyt SK-Autosoundilta ja koe syvä sekä rikas äänimaailma!

Tarvitsetko kunnon äänentoistoa autoosi?

Gladen RS165 Speed-G2 6,5″ 2-tie-erillissarja on luotettava valinta, kun haet tasokasta 2-tie-erillissarjaa koossa 6,5″ (165 mm). Diskantin koko setissä on 25 mm.Tämä sarja sopii suoraan useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä 2022-vuoden mallissa on 86 mm magneetti. Tämä tehokas 2-tiekaiutinjärjestelmä varustettuna tilaa säästävällä passiivisella jakosuotimella. Gladen RS-165 Speed-G2 korkealla hyötysuhteella on optimaalinen soittokumppani pienille vahvistimille tai suoraan autoradiolle..

Laadukkaat soittovehkeet musiikin kuunteluun

Gladen RS165 Speed-G2 6,5″ 2-tie-erillissarja on vaativaan käyttöön suunniteltu vaikuttavan äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen huolellisesti valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää aikaa. Kaiuttimen kori on terästä, kartion materiaalina on lasikuitu ja ripustus on Nomexia. Mallissa on lasikuituinen dust-cap, ja jakosuotimessa diskanttikaiuttimen säätö. Diskanttikaiuttimen asennusta varten alkuperäisiin asennuspaikkoihin muovikotelo voidaan purkaa. Diskanttikaiuttimen optimaaliseen kohdistukseen voidaan käyttää valinnaisia Gladen PODeja.. Valitse luotettavuus valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä harjaantunutta asennuspalvelua

Gladen RS165 Speed-G2 – kun haluat käänteentekevän äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-erillissarja on suunniteltu erityisesti helppoon ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Midbassojen asennus oviin alkuperäisten tilalle, kun taas diskantit esim. peilikolmioihin. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Osta nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen RS165 Speed-G2 6,5″ 2-tie-erillissarjan tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 6,5″ (165 mm)

Diskantin koko: 25 mm

Huipputeho: (Peak) 2 x 140 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 90 W

Impedanssi: 3 ohm

Kartion materiaali: lasikuitu

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: lasikuituinen dust-cap

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä