Gladen ZeroPro 165.2DC 2-tie, aktiivi tai passiivisarja

Tunne kappaleet uudella tavalla Gladen ZeroPro 165.2 DC 2-tie-erillissarjalla! Gladen ZeroPro 165.2 DC koossa 6,5″ (165 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Kun on kyse erillissarjasta, eri äänen taajuuksista vastaavat omat kaiuttimet, ja jakosuodin vastaa äänen reitityksestä. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti muhkeasta soundista ja kirkkaasta diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

689,00 789,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote GAZEROPRO165.2DC Osasto
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa ääntä laatuvalmistajan tuotteilla!

Tämä erinomainen 2-tie-erillissarja tarjoaa laadukkaan ja voimallisen äänenlaadun. Sarjassa on mainittavat 93,25 dB herkkyys 2 x 225 W huipputeho (Peak) sekä 2 x 150 W nimellisteho (RMS). Resonanssitaajuudet ovat 52,59 HZ keskiäänelle ja 860 HZ diskantille. sarjan impedanssi on 3 ohmia. Kyseessä on High End-luokan 6,5″ 2-tie erillissarja, joka ei jätä kylmäksi. Osta nyt SK-Autosoundilta ja koe musiikki uudella tavalla!

Tarvitsetko täydellisiä soittovehkeitä autoosi?

Gladen ZeroPro 165.2 DC 2-tie-erillissarja on varma valinta, kun haet tasokasta 2-tie-erillissarjaa koossa 6,5″ (165 mm). Diskantin koko setissä on 25 mm.Tämä sarja sopii täydellisesti useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä saatavuus passiivisena jakosuotimen kanssa tai aktiivisena ilman jakosuodinta.

Laadukasta äänentoistoa ajoneuvoosi

Gladen ZeroPro 165.2 DC 2-tie-erillissarja on vaativaan käyttöön suunniteltu tasokkaan äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen tarkasti valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää kuuntelua. Kaiuttimen kori on alumiinia, kartion materiaalina on hiekkapinnoitettu paperi ja ripustus on Nomexia. Mallissa on silkkinen diskantti, ja jakosuotimessa monta asetusta. lisäksi diskanteille saatavana lisävarusteena alumiiniset tai 3D printatut suuntakupit. Valitse laatu valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä harjaantunutta asennuspalvelua

Gladen ZeroPro 165.2 DC – kun haluat huippulaadukkaan äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-erillissarja on suunniteltu erityisesti simppeliin ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Midbassojen asennus oviin alkuperäisten tilalle, kun taas diskantit esim. peilikolmioihin. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Hanki nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen ZeroPro 165.2 DC 2-tie-erillissarjan tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 6,5″ (165 mm)

Diskantin koko: 25 mm

Herkkyys: 93,25 dB

Huipputeho: (Peak) 2 x 225 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 150 W

Keskiäänen resonanssi: 52,59 HZ

Diskantin resonanssi: 860 HZ

Impedanssi: 3 ohm

Korin materiaali: alumiini

Kartion materiaali: hiekkapinnoitettu paperi

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: silkkinen diskantti

Passiivi sarjan tuotekortin voi ladata tästä:
Aktiivisarja tuotekortin voi ladata tästä:

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä