Ajax asuntoauto/-vaunu hälytinpaketti 1

Langaton Ajax hälytinpaketti asuntoautoon, -vaunuun tai vaikka mökille. Ajax Caravan paketti sisältää Hub-keskusyksikön, Ajax MotionProtect liikeilmaisimen sekä Ajax DoorProtect ovivalvontailmaisimen.

449,00 

Tuote Ajaxcara1 Osasto
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Ajax Hub-keskusyksikkö on langattoman Ajax-turvajärjestelmän sydän. Se tarkkailee ilmaisimien toimintaa ja välittää tiedot hälytyksistä juuri niin kuin sinä itse haluat. Ajax mobiilisovelluksen avulla käytät järjestelmää omalla puhelimellasi helposti ja nopeasti.

Ajax järjestelmä on tarkoitettu asennettavaksi puhelinsovellusta käyttäen. Tämän vuoksi keskusyksikkö on aina liitettävä internettiin. Liittäminen tapahtuu GSM yhteydellä (SIM-kortilla). SIM-kortti ei ole välttämättömyys, mutta se tarvitaan, mikäli asennuskohteessa ei ole käytettävissä Ethernet-kaapeliyhteyttä ja/tai wifi-yhteyttä (Huom! vain Hub 2 Plus tukee wifi-yhteyttä). Mikäli käytössä on edellä mainittuja yhteyksiä, mahdollistaa SIM-kortti varaviestintäkanavan hälytysten ja tapahtumien välittämiseen. Muista, että SIM-kortilla tulee olla ennakkoon maksettuna varoja (PrePaid-liittymä) tai kuukausisopimus liittymäpalvelujen maksamiseen, ja PIN-koodin kysely tulee olla pois päältä.

Toimitamme jokaisen Ajax Hub keskusyksikön mukaan Elisa laitenetti SIM kortin. Asiakkaan ei ole välttämätöntä ottaa käyttöön juuri tätä SIM korttia, mutta haluamme palvella asiakkaitamme ja varmistaa, että Ajax järjestelmän käyttöönotto on sujuvaa. Laitenetillä liität Ajax järjestelmän helposti verkkoon – myös siellä, missä ei ole muuta yhteyttä internettiin. Tässä Elisan laitenetti liittymässä ei ole määräaikaa ja mikäli päädyt ottamaan sen käyttöön, voit myös irtisanoa sen helposti koska tahansa.

Ajax MotionProtect on tyylikäs, langaton liikeilmaisin. Korkeatasoinen häirinnän sekä sabotoinnin suojaus. Käyttövalmis heti: paristo on jo asennettu, joten ilmaisinta ei tarvitse purkaa. Ajax mobiilisovelluksen avulla ilmaisimen yhdistäminen keskusyksikköön on helppoa ja nopeaa. Paristojen toimintaikä enimmillään jopa 5 vuotta. Lemmikkien aiheuttamia turhia hälytyksiä on mahdollista vähentää, sillä älykäs ilmaisin ei hälytä lemmikeistä, joiden paino on enintään 20 kg ja korkeus enintään 50 cm.

Ajax DoorProtect on tyylikäs, langaton ovivalvontakosketin. Voidaan käyttää avautumisen valvontailmaisimena ovissa, luukuissa tai ikkunoissa. Voidaan asentaa kaikentyyppisiin oviin, myös metallioviin. Tunnistinta voi käyttää myös muiden rakenteiden tai esineiden siirtymisen ilmaisemiseen. Laite koostuu kahdesta moduulista: tunnistimesta ja magneetista. Pakkauksessa on mukana kaksi erilaista magneettia: suurempaa magneettia käytettäessä etäisyys (oven ollessa suljettuna) tunnistimeen voi olla jopa 2 cm. Pienempää magneettia käytettäessä etäisyys (oven ollessa suljettuna) tunnistimeen saa olla enintään 1 cm. Korkeatasoinen häirinnän sekä sabotoinnin suojaus. Käyttövalmis heti: paristo on jo asennettu, joten ilmaisinta ei tarvitse purkaa. Ajax mobiilisovelluksen avulla ilmaisimen yhdistäminen keskusyksikköön on helppoa ja nopeaa. Paristojen toimintaikä on enimmillään jopa 7 vuotta

Ajax 6V PSU virtalähteen avulla Ajax turvajärjestelmäsi voi toimia ulkoisella akustolla (4.2…16 V) tuotetulla virralla – ilman, että se on kytkettynä sähköverkkoon. Soveltuu esimerkiksi veneiden, ajoneuvojen, aurinkosähköllä varustettujen mökkien, rakennustyömaiden tai muiden tilapäisten suojattavien kohteiden tarpeisiin. Virrankulutus on erittäin alhainen. Ajax 6V PSU asennetaan Hub 2/Hub 2 Plus keskusyksikön sisään, korvaamaan esiasennetun 110/230 V virtalähteen.

 

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä