Gladen Alpha130 5″ 2-tie erillissarja

Kuule biisit uudella tavalla Gladen Alpha130 5″ 2-tie-erillissarjalla! Gladen Alpha130 koossa 5″ (130 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Kun on kyse erillissarjasta, eri äänen taajuuksista vastaavat omat kaiuttimet, ja jakosuodin vastaa äänen reitityksestä. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti muhkeasta soundista ja puhtaasta diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

129,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote ALPHA130 Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa ääntä laatuvalmistajan tuotteilla!

Tämä erinomainen 2-tie-erillissarja tarjoaa kirkkaan ja voimakkaan äänenlaadun. sarjassa on mainittavat 2 x 95 W huipputeho (Peak) sekä 2 x 65 W nimellisteho (RMS). Impedanssi sarjassa on 3 ohmia. Kyseessä on edullinen erillissarja, jossa huippu hinta-laatusuhde. Osta nyt SK-Autosoundilta ja ero alkuperäisiin kaiuttimiin!

Tarvitsetko täydellisiä soittovehkeitä autoosi?

Gladen Alpha130 5″ 2-tie-erillissarja on varma valinta, kun haet tasokasta 2-tie-erillissarjaa koossa 5″ (130 mm). Diskantin koko setissä on 25 mm.Tämä sarja sopii saumattomasti useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä soveltuvuus todella hyvin auton alkuperäisen soittimen kanssa, ilman lisävahvistinta.

Kestävää äänentoistoa musiikin kuunteluun

Gladen Alpha130 5″ 2-tie-erillissarja on vaativaan käyttöön suunniteltu kovatasoisen äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen harkiten valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää kuuntelua. Kaiuttimen kori on laadukasta materiaalia, kartion materiaalina on lasikuitu ja ripustus on Nomexia. Mallissa on Zero Point -tyypin dust-cap, ja jakosuotimessa 2 mahdollista diskanttikaiuttimen tasoasetusta. Valitse luotettavuus valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä ammattitaitoista asennuspalvelua

Gladen Alpha130 – kun haluat ensiluokkaisen äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-erillissarja on suunniteltu erityisesti yksinkertaiseen ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Midbassojen asennus oviin alkuperäisten tilalle, kun taas diskantit esim. peilikolmioihin. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Tilaa nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen Alpha130 5″ 2-tie-erillissarjan tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 5″ (130 mm)

Diskantin koko: 25 mm

Huipputeho: (Peak) 2 x 95 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 65 W

Impedanssi: 3 ohm

Kartion materiaali: lasikuitu

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: Zero Point -tyypin dust-cap

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä