Retrosound – tyylikkäästi vanhanaikainen

Nykytekniikka on nykytekniikkaa ja se myös näyttää pääsääntöisesti modernilta. Usein radiot ja soittimet saatetaan tehdä jopa futuristisen tai minimalistisen näköiseksi. Tämä istuu kenties uusiin autoihin, mutta ei missään nimessä vanhempiin malleihin. Autoradiot ja -soittimet ovat kuitenkin tuotteita, joilta vaaditaan hyvää äänenlaatua ja modernia tekniikkaa. Niinpä tähän on löydettävä ratkaisu, jotta myös vanhempiin automalleihin saadaan tuotua tyylikkäästi retroon muotoiluun sopivat nykyajan viimeisimmät hifiratkaisut. 

Mitä sanoisit, jos saisit autoosi radion, joka näyttää vanhalta, mutta kuulostaa uudelta? Ja joka sisältää viimeisimmät huipputekniikat. Tämän ratkaisun tarjoaa Retrosound.

Retrosound – vanhan näköiset autosoittimet uudella tekniikalla

Kun vilkaiset Retrosoundin autoradioita ensimmäisen kerran, sinulle ei varmasti tule mieleen, että soittimista löytyisi esimerkiksi USB-liitännät tai bluetooth-yhteys. Niinpä suosittelemmekin perehtymään valikoimaan tarkemmin. Tästä linkistä näet mallikohtaiset Retrosound soittimet.

Kyseessä on amerikkalainen valmistaja, joka on itse asiassa USA:n suurin autojen retrosoittimia ja tarvikkeita valmistava yritys. Yrityksen perusideana on siis tuoda vanhanmalliset autosoittimet nykyaikaan pitämällä ulkokuori vanhanaikaisena, mutta tuoden sisällä oleva tekniikka nykyaikaan. Palkittu yritys on luonut tuotteensa suoraan asiakkaiden selkeän tarpeen perusteella. Klassikkoautojen suosio tuskin menee koskaan pois muodista ja samaan aikaan äänenlaadun vaatimukset kasvavat vuosi vuodelta.

Mitä tekniikkaa näistä autosoittimista löytyy?

On suorastaan ilahduttavaa huomata, kuinka paljon näistä retrosoittimista löytyy ominaisuuksia. Saat pidettyä klassikkoautosi tyyliin yhtenäisenä ja samalla nauttia esimerkiksi bluetooth-yhteydestä, USB- ja AUX-liitännöistä sekä FM-radiosta. Saat siis kuunneltua suosikkimusiikkiasi lähes millä laitteella ja yhteydellä tahansa. Äänenlaatu on luonnollisesti myös huippuluokkaa. Lisäksi saat myös säädettyä bassot ja diskantit juuri haluamallesi tasolle.

Mitä muuta on tarjolla?

Retrosound tarjoaa laajan valikoiman auton äänentoistoon liittyviä tuotteita. Tämän ansiosta saat rakennettua takuuvarmasti klassikkoautosi äänimaailman sekä tyylin täysin yhtenäiseksi. Saatavilla on soittimien lisäksi kaiuttimia, antenneja ja asennustarvikkeita. Myös Retrosoundin autosoittimista löytyy erikseen kustomoitavia malleja, joihin pääset valitsemaan muun muassa soittimen etupaneelin ja nupit.

Tutustu alla olevista linkeistä tarkemmin eri tuoteryhmiin.

Retrosoundin radioantennit

Retrosoundin kustomoitavat radiot

Retrosoundin kaiuttimet

Retrosoundin asennustarvikkeet.

Entä oikean tuotteen valinta? Tai asennus?

Tuotevalikoima on laaja, joten oikean tuotteen löytäminen ja valitseminen saattaa joskus aiheuttaa haasteita. Olemme myyneet ja asentaneet Retrosoundin soittimia jo pitkään. Niinpä rohkaisemmekin sinua olemaan yhteydessä meihin, jos haluat varmistaa, että olet ostamassa juuri oikeaa tuotetta. Laita viestiä info@sk-autosound.fi ja autamme sinua mielellämme. Kun kerrot vain automallisi, johon olet soitinta tilaamassa, niin osaamme neuvoa sinua oikean tuotteen valinnassa.

Asennuksen suhteen voimme myös luvata, että meidän kauttamme saat aina laadukkaan lopputuloksen. Retroautot vaativat huolellisen viimeistelyn, jotta niiden arvokkuus säilyy. Siksi nämä tuotteet pitää myös asentaa niiden vaatimalla tarkkuudella ja kokemuksella.

Älä tyydy siis antiikkiseen äänenlaatuun. Retrosoundin soittimilla saat pidettyä yllä tyylikkään autosi klassisen ulkonäön, mutta voit silti soittaa suosikkimusiikkisi puhelimesta bluetoothilla. Laadukkaan tuotevalikoiman ansiosta pystyt rakentamaan huippuäänentoiston klassikkoautoosi!

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
SK AUTOSOUND

Samankaltaiset julkaisut

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä