Kiinnostaako autohifi? Käännä rattisi kohtia SK-Autosoundia!

Autohifi on harrastus ja oikeastaan elämäntapa, joka vie helposti mukanaan. Autojen vakiona toimitettavat äänentoistolaitteet soveltuvat toki radion kuunteluun, mutta musiikinharrastajat vaativat ääneltä enemmän. 

Autohifi on aiheena erittäin mielenkiintoinen. Asiasta tietämätön mieltää aiheen pyörivän vain jumputtavien bassojen ympärillä, mutta kyse on paljon enemmästä. Ääni on yhdistelmä matalampia ja korkeampia taajuuksia. Heikoilla kaiuttimilla ei ole edes mahdollista toistaa riittävän matalia tai korkeita ääniä, jolloin itse asiassa et edes kuule suosikkikappalettasi kaikkia ääniä. Kun panostat äänentoistoon, moni tuttu kappale kuulostaa uudenlaiselta.

Miten SK-Autosound voi auttaa kohti parempaa äänentoistoa?

Me olemme toimineet jo pitkään alalla ja suhtaudumme aiheeseen intohimolla. Kaikki työntekijämme myös harrastavat autohifiä ja autojen rakentelua muutenkin. Tämän työn intohimo juontaa juurensa suuresta kiinnostuksesta aiheeseen. Panostamme ennen kaikkea luotettavaan ja laadukkaaseen valikoimaan sekä laajoihin asennuspalveluihin. Pyrimme aina tekemään parasta laatua asennuksissa ja siksi annammekin työllemme ikuisen takuun. Kun asioit verkkokaupassamme, tiedät saavasi aina parasta laatua. Niin tuotteiden kuin palvelunkin osalta.

Autohifi on todella laaja kokonaisuus. Se on oikeastaan niin laaja, että siitä voisi kertoa monen monta sivua. Se on myös niin laaja, että asiakkaammekin toteavat monesti, etteivät he oikein alkuun tiedä, mistä lähtisivät liikkeelle. Voit toki selailla verkkokauppaamme läpi tuote kerrallaan, mutta kerromme alla muutamasta oleellisimmasta kokonaisuudesta.

Autokaiuttimet.

Tästä linkistä löydät valtavan määrään autokaiuttimia sekä niihin liittyviä tarvikkeita.  

Olemme jakaneet tämän osaston tuotteita kaiuttimien koon mukaan. Lisäksi löydät kätevästi tuotteita autokohtaisten mallisarjojen mukaan. 

Subwooferit autoon.

Kun kaipaat laadukkaiden autokaiuttimien rinnalle tehokkaampaa bassoa, tämä osasto on sinua varten. Löydät erikokoisia ja -tehoisia subwoofereita verkkokaupastamme. Valikoimaa on ryhmitelty subwoofer-elementteihin, koteloituihin subwoofereihin sekä aktiivisubwoofereihin. Mikäli olet kiinnostunut subwooferin hankinnasta, suosittelemme lukemaan toisen artikkelimme. Bassoa vahvistamaan tarjolla on pienemmät 6,5”ja 8” subwooferit ja kunnon voimaa on tarjolla sitten suurempien 18 tuuman subbareiden ostajalle.

Autokohtaiset audiopaketit

Olemme rakentaneet verkkokauppaamme SoundUp -paketteja, jotka olemme suunnitelleet toimimaan mahdollisimman hyvin juuri tietyssä automallissa. Tarkoituksena on nostaa auton äänentoisto uudelle tasolle valmiiksi mietityllä paketilla. Suunnittelemme paketit auton ehdoilla, eli kaikki komponentit asennetaan alkuperäisille paikoille, ilman näkyviä muutoksia. Kaiutinpaikoille käytämme 3D-tulostettuja sovitteita, saadaksemme uudet kaiuttimet paikoilleen ilman yhtäkään lisäreikää. Signaalikytkentään lisävahvistimelle käytämme joko itse tekemiämme johtosarjoja tai Gladenin valmistamia SoundUp sarjoja.

Vastaavia paketteja voidaan tehdä lähes mihin tahansa automerkkiin ja malliin. Lisäämme valikoimaa jatkuvasti. Jos et löydä listalta omaa autoasi, kysy meiltä saatavuutta. Saat yhteyden meihin nopeasti sähköpostitse (info@sk-autosound.fi).

Nämä paketit ovat ostettavissa asennettuna suoraan verkkokaupastamme. Oston jälkeen olemme sinuun yhteydessä, jolloin sovitaan tarkempi aika asennusta varten. 

Kun hypätään autohifin laajaan ja mielenkiintoiseen maailmaan, pohdittavia asioita tulee varmasti paljon vastaan. Laatu on kaiken keskiössä, kun puhutaan kokonaisvaltaisesti hyvästä äänestä. Niinpä suosittelemmekin asioimaan asiantuntevassa ja kotimaisessa verkkokaupassa, johon voit luottaa. Meidän palveluihimme luottavat jo lukuisat automaahantuojat ja jälleenmyyjät ympäri Suomen. Voit hyvillä mielin asioida meille, koska olemme miettineet valmiit paketit ja tuotteet valmiiksi sinua varten. Jos jotain ei ole valmiina, niin se hoidetaan kuntoon nopeasti!

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
SK AUTOSOUND

Samankaltaiset julkaisut

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä