Gladen Alpha100 4″ 2-tie erillissarja

Koe kappaleet uudella tavalla Gladen M100 4″ 2-tie-erillissarjalla! Gladen Alpha100 koossa 4″ (100 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Kun on kyse erillissarjasta, eri äänen taajuuksista vastaavat omat kaiuttimet, ja jakosuodin vastaa äänen reitityksestä. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti jykevästä soundista ja miellyttävästä diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

113,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote ALPHA100 Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa ääntä laatuvalmistajan kaiuttimilla!

Tämä erinomainen 2-tie-erillissarja tarjoaa laadukkaan ja dynaamisen äänenlaadun. sarjassa on mainittavat 2 x 85 W huipputeho (Peak) sekä 2 x 55 W nimellisteho (RMS). Impedanssi sarjassa on 3 ohmia. Kyseessä on edullinen erillissarja. Hanki nyt SK-Autosoundilta ja musiikki uudella tavalla!

Tarvitsetko täydellistä äänentoistoa autollesi?

Gladen Alpha100 4″ 2-tie-erillissarja on varma valinta, kun haet laadukasta 2-tie-erillissarjaa koossa 4″ (100 mm). Diskantin koko setissä on 25 mm.Tämä sarja sopii täydellisesti useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä sarjassa huippuhyvä hinta-laatusuhde.

Laadukasta äänentoistoa autoon

Gladen Alpha100 4″ 2-tie-erillissarja on vaativaan käyttöön suunniteltu kovatasoisen äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen huolellisesti valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää aikaa. Kaiuttimen kori on laadukasta materiaalia, kartion materiaalina on lasikuitu ja ripustus on Nomexia. Mallissa on tehokas diskantti, ja jakosuotimessa 2 mahdollista säätöä. Valitse luotettavuus valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä asiantuntevaa asennuspalvelua

Gladen Alpha100 – kun haluat käänteentekevän äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-erillissarja on suunniteltu erityisesti yksinkertaiseen ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Midbassojen asennus oviin alkuperäisten tilalle, kun taas diskantit esim. peilikolmioihin. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Osta nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen M100 4″ 2-tie-erillissarjan tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 4″ (100 mm)

Diskantin koko: 25 mm

Huipputeho: (Peak) 2 x 85 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 55 W

Impedanssi: 3 ohm

Kartion materiaali: lasikuitu

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: tehokas diskantti

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä