Gladen M100 4″ 2-tie erillissarja “suosittu!”

Koe biisit uudella tavalla Gladen RS100 4″ 2-tie-erillissarjalla! Gladen M100 koossa 4″ (100 mm) on suunniteltu asennettavaksi autoihin alkuperäisten kaiuttimien tilalle äänentoistoa parantamaan. Kun on kyse erillissarjasta, eri äänen taajuuksista vastaavat omat kaiuttimet, ja jakosuodin vastaa äänen reitityksestä. Älä tyydy vähempään – valitse saksalainen Gladen ja nauti jykevästä soundista ja kirkkaasta diskantista! SK-Autosoundilta yli 100 euron tilaukset ilmaiseksi toimitettuna.

 

Tuotekortin voi ladata tästä:

SpecificationsM100

 

169,00 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuote GAM100 Osastot , Avainsana
Osta nyt maksa 30 päivän sisällä klarnalla
Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Parempaa äänenlaatua laatuvalmistajan vehkeillä!

Tämä erinomainen 2-tie-erillissarja tarjoaa selkeän ja jykevän äänenlaadun. Sarjassa on mainittavat 90,1 dB herkkyys 2 x 95 W huipputeho (Peak) sekä 2 x 65 W nimellisteho (RMS). Resonanssitaajuudet ovat 127,4 HZ keskiäänelle ja 1535 HZ diskantille. sarjan impedanssi on 3 ohmia. Kyseessä on edullinen, mutta laadukas erillissarja, jossa loistava herkkyys. Tällä sarjalla saat ääntä pienellä teholla. Osta nyt SK-Autosoundilta ja koe ero alkuperäisiin kaiuttimiin!

Haetko kunnon äänentoistoa autoosi?

Gladen M100 4″ 2-tie-erillissarja on loistava valinta, kun haet laadukasta 2-tie-erillissarjaa koossa 4″ (100 mm). Diskantin koko setissä on 25 mm.Tämä sarja sopii saumattomasti useiden autojen äänentoistojärjestelmiin. Tässä mallissa sopivuus erittäin hyvin ilman lisävahvistinta auton alkuperäisen soittimen perään.

Kestävää äänentoistoa autoon

Gladen M100 4″ 2-tie-erillissarja on vaativaan käyttöön suunniteltu kovatasoisen äänenlaadun ja kestävyyden yhdistelmä. Sen huolellisesti valitut komponentit takaavat kirkkaan ja tasapainoisen äänen, joka kestää kuuntelua. Kaiuttimen kori on terästä, kartion materiaalina on lasikuitu ja ripustus on Nomexia. Mallissa on lasikuituinen dust-cap, ja jakosuotimessa 2 mahdollista diskanttikaiuttimen tasoasetusta. Valitse laatu valitse saksalainen Gladen.

Asenna itse tai hyödynnä harjaantunutta asennuspalvelua

Gladen M100 – kun haluat ensiluokkaisen äänen ilman asennuspäänvaivaa. 2-tie-erillissarja on suunniteltu erityisesti simppeliin ja nopeaan asennukseen, joten voit nauttia kristallinkirkkaasta äänestä ilman monimutkaisia asennusprosesseja. Midbassojen asennus oviin alkuperäisten tilalle, kun taas diskantit esim. peilikolmioihin. Huomaa myös sk-autosound.fi-sivuston tarjoama ammattitaitoinen asennuspalvelu! Osta nyt ja nauti paremmasta äänenlaadusta hetkessä!

Tuotetiedot yhteenveto

Gladen RS100 4″ 2-tie-erillissarjan tuotetiedot

Valmistaja: Gladen

Valmistusmaa: Saksa

Koko: 4″ (100 mm)

Diskantin koko: 25 mm

Herkkyys: 90,1 dB

Huipputeho: (Peak) 2 x 95 W

Nimellisteho: (RMS) 2 x 65 W

Keskiäänen resonanssi: 127,4 HZ

Diskantin resonanssi: 1535 HZ

Impedanssi: 3 ohm

Korin materiaali: teräs

Kartion materiaali: lasikuitu

Ripustuksen eli spiderin materiaali: Nomex

Diskantti / Dust-cap: lasikuituinen dust-cap

Haluatko myös asennuksen tuotteelle?

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä