Näillä vinkeillä auton äänieristys kuntoon

Auton äänieristys, tai sen puute, vaikuttaa olennaisesti ajomukavuuteen. Jokaisen auton sisään pääsee melua joko moottorista, renkaista tai ylipäänsä ympäröivästä maailmasta vaikkapa tuulen suhinoiden kautta. Yleisesti ottaen auton sisällä on mukavampi kommunikoida muiden matkustajien kanssa keskustelemalla kuin huutamalla.

Autot kehittyvät tällä hetkellä hurjaa vauhtia ja etenkin autoilun sähköistymiseen panostetaan suuresti. Kalleimmatkaan autot eivät ole äänettömiä sähköisistä voimalinjoistaan huolimatta. Onneksi kohti hiljaisempaa autoilua on kuitenkin mahdollista päästä.

Hyvin äänieristetty auto on monen autohifiharrastajan toiveena, mutta äänieristyksestä on suuresti hyötyä ihan jokaiselle kuskille. Äänieristetty auto lämpenee kylmissä olosuhteissa nopeammin. Kesällä eriste puolestaan pitää kuumuuden paremmin loitolla. Yleisesti ottaen hiljainen auto on laadun merkki, joten äänieristykseen kannattaa todella panostaa.

Auton vaimennus onnistuu helposti

Auton äänieristyksen ei tarvitse olla hankalasti toteutettava toimenpide, vaikka jotkut saattavatkin niin luulla. Löydät valikoimastamme tehokkaasti vaimentavat vaimennusmatot, jotka vähentävät melutasoa tehokkaasti jopa -30dB. Tutustu tästä Comfort Mat vaimennusmattoon. Valikoimastamme löytyy erilaisia vaimennusmattoja, joilla sisätilojen äänitasoa saadaan tuntuvasti miellyttävämmäksi. Saatavilla on tuotteita asennettavaksi auton oviin, kattoon tai vaikkapa tavaratilaan. Lisäksi tuotteita yhdistelemällä päästään vieläkin tehokkaampiin lopputuloksiin.

Auton oven äänieristys

Auton ovista pääsee aina melua sisään. Tähän tarkoitukseen tarjoamme oman tuotteensa. Tutustu tästä Comfort Mat INTEGRAAN. INTEGRA -vaimennusmatto on tarkoitettu käytettäväksi erityisesti auton ovissa. Se vähentää melutasoa auton sisällä jopa -25dB ja on tarkoitettu asennettavaksi äänieristyskerroksen päälle.

Auton pyöräkotelon äänieristys

Siellä missä on renkaat, on myös melua. Pyöräkotelon äänieristys on siis järkevää, jos halutaan kokonaisvaltaisesti vaimentaa kovimpia melunlähteitä. Tutustu tästä Comfot Mat BLOCKSHOTIIN. Kyseessä on 8mm paksu monikerroksinen vaimennusmatto, jossa yhdistyy ääntä ja lämpöä eristävä materiaali tiheän akustisen massakerroksen kanssa. Tässä matossa on erittäin tehokas liimapinta ja se pysyy todella hyvin kiinni myös kaarevilla pinnoilla. Tästä syystä se on täydellinen valinta pyöräkoteloon. Voit hyödyntää tätä tuotetta myös muihin auton sisätilojen pinnoille sekä tavaratilan lattiaan.

Auton vaimennuksen kehitys

Auton äänieristäminen on kehittynyt vuosien varrella huimaa vauhtia siinä missä moni muukin asia. Monet ovat myös yllättyneet siitä, kuinka eristyksen hinta on pudonnut menneistä vuosista. Nykyiset vaimennusmatot edustavat erinomaista tuotekehitystä ja niiden avulla on mahdollista saavuttaa merkittäviä hyötyjä kustannustehokkaasti. Myös tuotteiden asentaminen on helpottunut tuotteiden kehityksen myötä, mutta asennuksen suhteen on syytä edelleen olla tarkkana. Kaikki autoiluun liittyvät asennustyöt vaativat osaamista ja kokemusta. Jos ensikertalainen lähtee kokeilemaan asentamista pienellä epävarmuudella, ei lopputulos ole välttämättä paras mahdollinen.

SK-Autosound luotettavana kumppaninasi

Meillä on vankka kokemus autohifistä ja -alasta ylipäänsä. Ammattitaitoomme luottavat monet automaahantuojat ja jälleenmyyjät ympäri Suomen. Erikoisosaamistamme ovatkin uusien autojen äänentoisto ja multimedia. Verkkokaupastamme www.sk-autosound.fi/kauppa/ löydät erittäin laajan ja laadukkaan valikoiman alan tuotteita. Luonnollisesti pystyt hyödyntämään osaamistamme myös asennuksen puolella. 

Äänieristyksen parantaminen on syytä tehdä huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta saavutetaan myös mahdollisimman laadukas lopputulos. Niinpä suosittelemme olemaan rohkeasti yhteydessä meihin (info@sk-autosound.fi), kun suunnittelut autosi äänieristyksen parantamista. Jaamme mielellämme osaamistamme juuri sinun autosi parhaaksi.

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
SK AUTOSOUND

Samankaltaiset julkaisut

Pyydä tarjous täyttämällä lomake

Sovellamme asennustöihimme tuntiveloitusta, ellei muuta sovita.

  • Tuntiveloitus 80€
  • Pienin työveloitus 20€
  • Pientarvikelisä 5€

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Maksuehtona meillä on maksu ennen auton luovutusta, käteinen ja Luottokunnan pankki- ja luottokortit.

Voit maksaa myös Klarna in-store laskulla.

Sijaisauto Skoda Fabia 2016, asennuksen ajaksi, 45€ / päivä